up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Coleman Teltta Ocatgon 8

Coleman Teltta Ocatgon 8

Coleman Teltta Ocatgon 8

plus
Coleman

Coleman Teltta Ocatgon 8

Tuotekuvaus Coleman Teltta Ocatgon 8

Tarjoaa täydellisen 360°:n näkymän ympäristöstäsi. Selkeästi muotoiltu ja katseenvangitsija Octagon 8 Green -teltta voidaan ehdottomasti kutsua Glamping-telttaksi. Kuusi kahdeksasta sivusta avautuu kokonaan, jolloin telttaan pääsee paljon ilmaa ja valoa. Kahdella jäljellä olevalla sivulla on oviaukko, jossa on patentoitu Coleman-saranaovi, joka toimii kuin todellinen ovi, kääntyy auki ja kiinni, mikä tekee telttaan saapumisesta ja sieltä poistumisesta nopeaa ja helppoa. Octagon 8 Green tarjoaa maksimaalisen asuintilan, koska teltta on yksi suuri huone, jossa on irrotettava väliseinäverho sen erottamiseksi kahdeksi alueeksi. Lentoarkki voidaan poistaa ja teltta muuttuu virheettömäksi näyttöhuoneeksi, joka on täydellinen puutarhaan.


Ominaisuudet:

Weathertec™ tarjoaa mukavuutta ja suojaa ulkoilmassa
Kankaan vedenpitävyyden ominaisuudet mitataan sen hydrostaattiseksi pääksi kutsutulla arvosanalla. Jos teltassa on 3000 mm:n hydrostaattinen pää, se tarkoittaa, että sen pinnalle voidaan sijoittaa 3 metrin vesipatsas ennen kuin putoaa kankaan alapuolelta. (Ison-Britannian puolustusministeriö luokittelee kankaan, jonka hydrostaattinen pää on yli 800 mm, vedenpitäväksi). On monia muita tekijöitä, jotka vaikuttavat teltan suorituskykyyn vaikeissa sääolosuhteissa. Coleman käyttää uusinta teknologiaa ja tiukkaa testausjärjestelmää varmistaakseen, että pidämme sinut suojassa kaikkina aikoina säällä kuin säällä.

Saranaovi nopea ja helppo tulla ja mennä:
Patentoitu Coleman® saranaovi tekee telttasi tulemisesta ja lähtemisestä nopeaa ja helppoa. Jäykkä ovi ja ovenkarmi lisäävät telttojen rakenteellista eheyttä tehden siitä enemmän kuin poissa kotoa. Ihanteellinen perhe- ja ryhmäretkeilyyn, voit sulkea teltan oven ilman vetoketjua, jolloin telttasi ja tavarasi on helpommin saavutettavissa ilman, että kaikki on esillä tai sinun tarvitsee jatkuvasti käyttää meluisia vetoketjuja tullessasi tai lähtiessäsi.


Tekniset tiedot:

Kapasiteetti: 6 henkilöä
Huoneet: 3
Makuuhuone: 8,8 m²
Asuinpinta-ala: 12m²
Kokonaispinta-ala: 20,8m²
Asennus: Flysheet ensin
Pylväät: teräs ja lasikuitu
Pohjalevy: Pe-hitsattu, täysin integroitu
Kangas: Polyesteri, Pu-pinnoitettu
Saumat: Teipatut saumat
Polyesterikantolaukku: Mukana
Pakkauksen koko: 72 x 33 x 33 cm
Paino: 24,7 kg
Vesipylväs: 2000 mm
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Coleman Teltta Ocatgon 8:n! trekkinn:ssa kaikilla Teltat tuotteillamme on täysi Coleman:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi ulkoiluverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista ulkoiluyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Coleman Teltta Ocatgon 8 kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Coleman Teltta Ocatgon 8

Väri
Vihreä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Leirintä
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up