up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

plus
Columbia

Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

Tuotekuvaus Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

Atlas Explorer ™ 25L -reppu on Columbia-retkeilyreppu aikuisille , jonka varastointikapasiteetti on 21-30 litraa ja jota voit käyttää monipuolisesti monipuolisen tyylinsä ansiosta. Tämän mallin ominaisuuksien joukosta huomaat, että sen ulkopinta sisältää polyesterikangasta TPU-pinnoitteella kestävyyden parantamiseksi.

Columbian urheilupussissa on kolikkohihnat. Voit kuljettaa märkiä tai kuivia henkilökohtaisia esineitä sen benjitavarastossa. Voit myös sisällyttää jopa 15 tuuman henkilökohtaisen tietokoneesi tähän reppuun sen pehmustetussa kannettavan hihassa.

Järjestä tavarasi etutaskuun. Tee retkeilyreitit pysymällä hydratoituneina, mukaan lukien vesipullot sivutaskuissa. Versiota on saatavana eri väreinä.

Ominaisuudet:

Monipuolinen ja muokattava Twin
Slot ™ -nauha
Ulkoinen benji-säilytys märille / likaisille vaihteille
Pehmustettu ja fleecevuorattu kannettavan tietokoneen hiha.
Sopii jopa 15 tuuman kannettavaan tietokoneeseen.
Etutaskuorganisaatio.
Kaksi vesipullotaskua


Tekniset tiedot:

Kangas: 100% polyesteriä, PU-pinnoite


Tutustu nyt kaikkiin Reput ja matkalaukut tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L. Osta nyt Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L ja säästä paljon puhdasta rahaa Reput tuotteista. Lisäksi, Columbia-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Reput ja matkalaukut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Columbia Reppu Atlas Explorer™ 25L

Väri
Musta
Tilavuus
21-30 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Vaellus
Ikä
Aikuiset
Laukut
Kannettavan lokero
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up