up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Columbus Matto SM9 Self

Columbus Matto SM9 Self

Columbus Matto SM9 Self

plus
Columbus

Columbus Matto SM9 Self

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Columbus Matto SM9 Self

Itse puhallettava eristävä matto retkeilyyn tai retkeilyyn.

Sen suorakulmainen muoto tarjoaa riittävän nukkumatilan, kun se on kevyt, kompakti ja helpompi kuljettaa.

Matto itsensä täyttyy 2,5 cm: iin yksinkertaisesti avaamalla ilmaventtiili, ja se voidaan tehdä tiukemmaksi puhaltamalla venttiiliin, kunnes haluttu mukavuus saavutetaan. Avaa yksinkertaisesti venttiili ja käännä venttiiliä kohti. Kaksi patjaa yhdistävät nappipainikkeet auttavat pakattamaan ja rullaamaan patjan tallentaakseen sen.

Sisältää kanttapussin.

Ominaisuudet:

Suuri venttiili, jossa muovinen tulppa helpottaa inflaatiota ja deflaatiota.

Kantolaukku.

Korjaussarja mukana.

Reunojen reunat kiinnittävät kiinnittimet helpottamaan taittoa ja yhdistämään kaksi patjaa yhteen.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Ulkopinta: 75D polyester PVC-pinnoitteella.

Täyttö: Suuri tiheys (19 kg / m³).

Mitat: 183 x 51 x 3 cm.

Taitetut mitat: Ø20x28 cm.

Paino: 1 190 Kg.


Osta Columbus Matto SM9 Self markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Makuupussit lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Columbus Matto SM9 Self:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Columbus Matto SM9 Self

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Columbus Matto SM9 Self

Erittäin hyvä hintalaatu

-

Ulkopuolen kankaan kosketus on melko kestävä, mukavuuden tasolla se on puhallettava patja, joka painaa kaksi kertaa enemmän kuin matto, mutta jonka takaosa arvostaa. Vietettyään yön bivouacin Pyreneillä voin sanoa, että hintalaatu on erittäin hyvä. Venttiili on kierteitetty, mikä antaa paljon turvallisuutta, ja toinen asia, josta minulla oli pelkoja, on sen poiminta, se on melko yksinkertainen ja vie saman määrän kuin ostettaessa. Sivuilla se sisältää kiinnikkeet useiden patjojen liittämiseen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up