up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Elbrus Makuupussi Carrylight II 600

Elbrus Makuupussi Carrylight II 600

Elbrus Makuupussi Carrylight II 600

plus
Elbrus

Elbrus Makuupussi Carrylight II 600

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Elbrus Makuupussi Carrylight II 600

Koko:

220 x 80 x 55 cm.

Pakattu koko:

23 x 14 cm.

Paino:

0,6 kg.

Lämpötila:

Mukavuus:

17°c.

Raja:

14°c.

äärimmäinen:

5°c.

Materiaalin koostumus:

Kuori:

100% polyesteriä.

Vuori:

100 % mikrokuitua.

Täyte:

Mikrokuitu, 100 g/m2.

Ominaisuudet:

-rip stop.
Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Elbrus:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Elbrus:n takaama takuu. Valitse yksi Makuupussit kategorioista ja tutustu laajaan Makuupussit tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Elbrus Makuupussi Carrylight II 600 on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Elbrus Makuupussi Carrylight II 600

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up