up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Elektroniset lisävarusteet ulkona

Elektroniset lisävarusteet ovat erittäin tärkeitä retkeilyn aikana. Ne ovat elektronisia laitteita, joilla on erityinen tarkoitus, ja nykyaikaiset elektroniset lisävarusteet ovat lähteitä, jotka auttavat tulkitsemaan leirintätehtäviämme helposti. Elektronisia lisävarusteita tarjoavat tuotemerkit, kuten Petzl , Salewa , Mammut , Suunto , Led Lenser

Elektroniikkakotelo

Elektroniikkakoteloa käytetään suojaamaan elektroniikkalaitteita matkoilla tai telttailussa. Elektroniikkakotelo suojaa tablettiasi, älypuhelinta ja muita elektronisia laitteita vedeltä ja lialta. Vedenpitävä elektroniikkakotelo voi suojata lisävarusteitasi jopa 1 metriin asti.

Matkapuhelimen jalusta

Matkapuhelimen jalusta on pieni esine, jota käytetään kannattamaan mobiililaitettasi. Matkapuhelinjalustan on tarkoitus olla tukevalla alustalla, kuten pöydällä tai tiskillä, joten voit katsella hauskoja videoita, selata kuvia ja lopulta pitää puhelimesi siistinä ja turvallisena.

Toimintakameran runko

Toimintakameran runkokiinnitys on pehmustettu muotoilu, jonka avulla se voi istua vakaammin ja mukavammin rungossa, ja se on valmistettu myös ilmavista materiaaleista, jotka sopivat paremmin mukavuuteen. Siinä korostetaan tavanomainen 3 napainen kiinnitys ja voit ottaa handsfree otoksia. Toimintakameran runkokiinnike on mukautettavissa sopimaan useimpiin vartalotyyppeihin sekä talvitakkien päälle. Se sitoo pikakiinnittimen, jota on helppo hallita myös käsineillä.

clouse menu Sulje