up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ferrino

Teltat

Teltat

Makuupussit

Makuupussit

Reput

Reput

Puolalaiset

Puolalaiset

Sadetakit

Sadetakit

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Lasten Vaatteet

Leirintä ja Telttailu

Makuupussit

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Palautuminen ja Hoito

Reput ja Matkalaukut

Teltat

Vaellusvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Ferrino )

Ferrino

Ferrino on arvostettu italialainen brändi, joka on ollut ulkoiluvarusteiden kärjessä perustamisestaan lähtien vuonna 1870. Vuosisatojen kestäneen kunniakkaan historian omaavan Ferrinon tavoitteena on ollut jatkuvasti edistää innovaatioita ja laatua. Se tarjoaa seikkailijoille erinomaisia tuotteita, jotka parantavat ulkoiluelämyksiä. Ferrinon jatkuva sitoutuminen laatuun, innovaatioihin ja toiminnallisuuteen on vahvistanut sen asemaa johtavana brändinä ulkoilualalla. Olipa sitten kyseessä jännittävä retkeilyseikkailu, metsän asettuminen tai urbaanien maisemien tutkiminen, Ferrinon reppuja, telttoja, laukkuja, takkeja ja tarvikkeita käyttämällä voit perustella ulkoiluharrastuksia ja luoda ikimuistoisia muistoja matkan varrella.
Ferrinon reppuja luonnehtii täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta, kestävyyttä ja mukavuutta. Huolellisesti suunnitellut reppuvarusteet ovat suunniteltu kestämään erilaisia seikkailuja. Keveydestään huolimatta päivärepuista suuriin retkeilyreppuihin Ferrinon tarjoaa monipuolisen valikoiman, joka huomioi jokaisen ulkoilijan tarpeet. Ferrinon reppujen avulla voit varmistaa optimaalisen painon jakautumisen, riittävän säilytystilan ja ergonomisen mukavuuden, jotta voit lähteä seikkailuille luottavaisin mielin. Kun puhutaan telttailusta ja suojasta, Ferrinon telttoja pidetään luotettavina ja suojaavina. Suunniteltu kestämään ankarimmat sääolosuhteet, nämä telttavarusteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista vakautta, kestävyyttä ja helppoa asennusta. Olipa sitten kyseessä retkeily vuoristossa, metsässä tai perheen telttailumatka, Ferrinon telttoja käyttämällä saat turvallisen majapaikan ulkoilijoille.
Ferrinon laukut yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden tarjotakseen monipuolisia ratkaisuja sekä urbaaneihin että ulkoilullisiin toimintoihin. Kestävistä matkalaukkuista käytännöllisiin päivärepuihin Ferrinon laukut on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten tutkimusmatkailijoiden tarpeisiin. Nämä laukut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa erinomaisen kestävyyden ja kulutusta kestävyyden. Ferrinon takit on suunniteltu suojaamaan seikkailijoita elementeiltä, jotta ne voisivat voittaa minkä tahansa sääolosuhteen. Edistyneiden kangasteollisuuksien avulla nämä takit tarjoavat erinomaista hengittävyyttä, vettähylkivyyttä ja eristävyyttä. Kevyet kuorit kesäretkille tai eristävät parkat äärimmäisen kylmään, Ferrinon takit tarjoavat optimaalista suorituskykyä ja mukavuutta. Huolellisesti suunnitellut, nämä takit tarjoavat rajattomia liikkumismahdollisuuksia, mikä tarkoittaa sitä, että voit poistua rajojasi turvallisesti.
Ulkoilijoille, jotka etsivät erinomaista mukavuutta seikkailuillaan, Ferrinon matto on täydellinen valinta. Kevyt ja kompakti nukkumamatto tarjoaa erinomaisen eristyksen ja tukea, mikä takaa rauhallisen yön minkä tahansa olosuhteissa. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja innovatiivisen itsetäyttyvän suunnittelun ansiosta Ferrinon Air Lite Mat on luotettava kumppani retkeilijöille, vaeltajille ja telttailijoille. Ferrinon Outdoor edustaa brändin sitoutumista tarjoamaan kattavia ratkaisuja ulkoilijoille. Laajan tuotevalikoiman, joka sisältää reppuja, telttoja, laukkuja, takkeja ja nukkumamattoja, Ferrinon tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ikimuistettaviin seikkailuihin. Aloittelevista tutkimusmatkailijoista kokeneisiin seikkailijoihin Ferrinon Outdoor varustaa ihmisiä luotettavilla ja innovatiivisilla varusteilla, jotta he voivat luottavaisin mielin lähteä suureen ulkoiluun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje