up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

plus
Five ten

Five Ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Jos matkasi vuorikiipeilyn ja kiipeilyn maailmaan on vasta alkamassa, tee se parhailla mahdollisilla varusteilla.

Suunniteltu aloittelijoille ja ammattimaisille kiipeilijöille, adidas Five Ten Anasazi VCS -kiipeilykengät on suunniteltu toimimaan monissa eri tarkoituksissa ja ympäristöissä. Kestävät, sopeutumiskykyiset ja vaikuttavan hyödyllisyyden ansiosta nämä kengät pitävät jalkasi kunnossa ja antavat sinulle tarvitsemasi tuen menestykseen sekä sisäkiipeilykursseilla että vaativimmilla kallioilla.

Näiden kissan tassukenkien keskeinen ominaisuus on Stealth® C4-ulkopohja , jonka pito ja ainutlaatuinen muoto sopivat täydellisesti mihin tahansa vuorikiipeilyreittiin ja antavat sinulle erinomaisen pidon luonnollisissa ja keinotekoisissa pinnoissa. 5.10 Anasazi VCS: ssä on myös puolijäykkä välipohja, joka lisää näiden kenkien kestävyyttä ja mukavuutta jalkapohjan kaareen.

5.10 Anasazi VCS: n päällinen on valmistettu Cowdurasta , synteettisestä mokkanahasta, joka on riittävän joustava, jotta jalkasi voivat sopeutua halkeamiin ja taskuihin helposti menettämättä tukea. Helppokäyttöinen on kaksinkertaisen tarranauhakiinnityksen ansiosta, joka sopeutuu tarkasti jalkasi mukaan.
Yksi niistä, nämä naisten kengät ovat yhtä taitavia sisä- ja ulkotiloissa. Ne on vuorattu venyttämisen minimoimiseksi ja voimakkaan varpaakotelon muodon ylläpitämiseksi kenkäikäisen ajan. Keskikokoinen jäykkä rakenne tarjoaa sekoituksen herkkyyttä ja tukea kaikenlaisiin tarkoituksiin kiipeilyyn ja pitkiin päiviin kaloilla.

Päivä cragsilla tai ilta kuntosalilla. Nämä yhden kiipeilykengän värisevät ovat yhtä taitavia sisä- ja ulkotiloissa. Keskikokoinen jäykkä välipohja tarjoaa mukavuutta pitkillä reiteillä. Anasazi tarjoaa sekoituksen herkkyyttä ja tukea koko päivän kiipeily- tai jyrkille reiteille.

OMINAISUUDET:

Välipohja: Keskikokoinen jäykkä välipohja sekoittaen herkkyyttä ja tukea.

Suljinjärjestelmä: Nauhoita suljinjärjestelmä tarkkaan sopivaksi.

Valettu Stealth® Mi6 varvaslaastari: Mahdollistaa varpaiden kiinnittämisen.

Valettu Stealth® Mi6 varvaslaastari

Koukun ja silmukan sulku Synteettinen yläosa minimaalisella venytyksellä

Tekstiili vuori; Stealth® C4 -kumipohja lyömätöntä pitoa varten


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS:n! trekkinn:ssa kaikilla Miesten kengät tuotteillamme on täysi Five ten:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi ulkoiluverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista ulkoiluyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Väri
Ruskea

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

5/10 anasazi te kaverit

-

Hyvä kumi!! Erittäin hyvännäköinen! Sormien päällä voisi olla enemmän kumia. Ovat pieniä. Katukenkänumero on tarkoitettu niille, jotka haluavat pitää jalkansa tiukkana varpaillaan käpristyneinä.

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Super anasazi

-

Edullinen hinta poikkeuksellisille kengille missä tahansa kiipeilymaastossa. Minulla on ollut niitä aiemmin, ja olin hyvin heidän kanssaan. Koska päällinen on synteettinen, valitsin ne samaan määrään (kokoa), joita käytän normaalisti tenniskengissä, koska ne eivät löysty. Trekkinnissä verkkokaupasta kaikki tuli nopeasti. Erittäin tyytyväinen. Kiitos

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Loistava

-

Anasazi VCS sopii jalkoihini täydellisesti. Astu itsellesi varmasti astuen laattaseiniin ja pieniin reunoihin. Hyvä kitka. Toisin kuin Anasazi Pro, VCS: llä ei ole kumia varpaissa, mutta se sopii jalkoihini paremmin eikä ole niin tiukka kuin Pro. Se on kolmas kerta kun ostin VCS: n.

Five ten Kiipeilykengät 5.10 Anasazi VCS

Viisi kymmenen anasazi-kissan jalkaa

-

Erittäin hyvät kissan jalat, jotka soveltuvat sekä urheilukiipeilyyn että monen pitkään kiipeilyyn suhteellisen mukavuuden vuoksi, C4-kumipohja on yksi markkinoiden kahdesta tai kolmesta parhaasta

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up