up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Fjällräven

Fjällräven

KAIKKI ( Fjällräven )

Noin Fjällräven

Fjällräven perustettiin 1960 Nordinin talon kellarissa, jossa hän loi nyt markkinoiden kestävimmiksi ja kevyimmiksi reppuihinsa ja saavutti nimen. Nykyään brändi tarjoaa enemmän kuin vain vuoristourismin reppuja ja tunnetaan maailmanlaajuisesti korkean laadun ja kestävyyden ylläpitämisen takia. Tämän brändin nimen merkitys on arktinen kettu, joka edustaa myös sen naamioitunutta kettu-logoa kaikilla tuotteillaan.
Vapaa-ajan matkailijoille, Fjällräven tarjoaa reppu- ja tote-valikoimaa. Fjällräven travel pack on suunniteltu pitkiin matkoihin, ja siinä on useita osastoja järjestelmälliseen pakkaamiseen ja mukavaan kantojärjestelmään. Fjällräven tote bag on monipuolinen vaihtoehto päivittäisten esineiden kantamiseen, ja se koostuu kestävistä materiaaleista ja yksinkertaisesta, tyylikkäästä muotoilusta.

Lisäksi tämä korkealaatuinen brändi esittelee laukkuja ja hienon kokoelman Fjällräven vaatteita. Vaatteiden paras osa on se, että ne ovat ympäristöystävällisiä 100%:sti kierrätettävän materiaalin, joka tunnetaan G-1000, HeavyDuty Eco -kankaana, joka on kulutusta vastustava ja kestävä. Tämä materiaali koostuu puuvillasta ja polyesteristä, joka auttaa luomaan erittäin kestävän ja jopa vettä hylkivän materiaalin. Tutki ajattomia ja toimivia Fjällräven takkeja vaelluksille ja hauskanpidolle, ilman, että sinun tarvitsee huolehtia säästä. Nämä takit ovat täydellinen ja voittamaton vaatekappale ulkoilmaelämään niiden keveyden, vedenpitävyyden ja huippumuotoilun takia. Fjällräven takki miehille ja naisille tarjoaa valikoiman, josta voit valita sopivan takin. Nämä takit ovat ehdottomasti paras valinta retkeilyyn ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.
Kaiken kaikkiaan Fjällräven on brändi, joka tunnetaan sitoutumisestaan tuottamaan korkealaatuista ulkoilutarviketta, joka on toiminnallista ja kestävää. Heidän reppunsa, takkinsa, matkareput, tote-laukut ja vaatteet on suunniteltu keskittymällä käytännöllisyyteen ja mukavuuteen, mikä tekee siitä suositun vaihtoehdon ulkoiluharrastajille ja seikkailijoille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje