up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

plus
Garmin

Garmin ETrex 22X GPS

Yhteensopivat lisävarusteet tämän tuotteen kanssa

Tuotekuvaus Garmin ETrex 22X GPS

Etrex 22x on vaellus- ja pyöräilyreitti . Tämä Garmin-tiimi tarjoaa karttojen ja reittien oikean lukemisen sen 2,2-tuumaisella näytöllä, 240 x 320 pikseliä.

Halutun määränpäähän pääsemiseksi tähän ryhmään on ladattu TopoActive-karttoja . Lisäksi laitteella on yhteensopivuus GPS- ja GLONASS-satelliittien kanssa seurannan helpottamiseksi tietyllä polulla, mikä mahdollistaa vaikeimpien ympäristöjen löytämisen. Jos haluat tietää lisätietoja, voit ladata karttoja ja tallentaa ne 8 Gt: n muistikortille, joka on asetettu microSD-korttipaikkaan. Jos haluat saada lintujen silmän satelliittikuvat, pyydä vain ylimääräistä tilausta.

Sen toiminta-autonomia on 25 tuntia ja ne käyttävät kahta AA-paristoa . Tämän laitteen asennus voidaan tehdä veneissä, polkupyörissä, retkissä ja ajoneuvoissa kaikentyyppisille maastoille, koska nämä tietokoneet vastustavat kosketusta veden kanssa. Tutustu luotettavasti luotettavaan GPS-laitteeseen:

2,2 tuuman auringonvalossa näkyvä värinäyttö, jossa on 240 x 320 näytön pikseliä parempaan luettavuuteen

Ladattu TopoActive Europe -kartoilla, joissa on reititettäviä teitä ja polkuja pyöräilyyn ja patikointiin

GPS- ja GLONASS-satelliittijärjestelmien tuki mahdollistaa seurannan haastavammissa ympäristöissä kuin vain GPS

8 Gt sisäistä muistia karttapäivityksiä varten sekä microSD ™ -korttipaikka

eTrex 32x lisää 3-akselisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin

Akun kesto: jopa 25 tuntia GPS-tilassa 2 AA-paristolla

eTrex 22x ja eTrex 32x tarjoavat saman helppokäyttöisyyden, kestävyyden ja kohtuuhintaisuuden, jota eTrex-kämmenmikron GPS-sarja tunnetaan - sekä ladattuja TopoActive Europe -karttoja. Nämä laitteet sopivat erinomaisesti mönkijöille, polkupyörille, veneille tai patikointiin.

Katso tapa:

eTrex 22x ja 32x tarjoavat parannettuja 2,2 tuuman, 65K: n värejä, auringonvalossa näkyviä näyttöjä. Kestävät ja vedenkestävät nämä kämmenlaitteet on rakennettu kestämään elementit.

Tutustu maastoon:

ETrex 22x- ja 32x-kämmentietokoneet ovat valmiiksi ladattuina reitittävillä TopoActive Europe -kartoilla, joissa on katuja ja polkuja, jotta voit ottaa matkan pois ruudulta. Nyt voit tuntea ympäristösi - kuten vesiväylät, luonnolliset piirteet sekä rakennukset, kansainväliset rajat ja paljon muuta. Löydät myös tuhansia kiinnostavia kohteita, kuten kauppoja, ravintoloita, yliopistoja, pysäköintialueita ja majoitusvaihtoehtoja.

Pidä korjaus:

ETrex-sarjassa käytetään sekä GPS- että GLONASS-satelliittijärjestelmiä, joten vastaanottimella on mahdollisuus seurata haastavampia ympäristöjä kuin vain GPS. eTrex 32x lisää 3-akselisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin, mikä helpottaa laakereiden pitämistä.

Lisää karttoja:

MicroSD-korttipaikka ja laajennettu 8 Gt: n sisäinen muisti, voit ladata lisää karttoja mihin tahansa seikkailu vie sinut.

Satelliittikuvat:

Molemmat laitteet tukevat BirdsEye Satellite Imagery -ohjelmaa (vaaditaan tilausta), joten voit ladata ja integroida satelliittikuvia karttasi kanssa.

Löydä hauskaa:

eTrex 22x ja eTrex 32x tukevat paperitonta geokätkennää. Lataa GPX-tiedostoja suoraan laitteeseen ja tarkastele tärkeitä tietoja, kuten sijaintia, maastoa ja vihjeitä Geocaching.com-sivustosta.

Mene mihin tahansa:

ETrex on suunniteltu yhteensopiviksi monikäyttöisillä kiinnikkeillä, ja se on suunniteltu ulkoiseksi kädessä pidettäväksi GPS: ksi, joka sopii erinomaisesti mönkijöille tai polkupyöriin, veneisiin tai jalka. Käytä automaattista asennustoimintoa ja City Navigator® NT -karttoja vuorotellen ajo-ohjeita varten tai käytä moottoripyörän tai mönkijän kestävää kiinnitystä. Missä tahansa luulet, että saatat ottaa eTrexin, sillä on kartoitus ja kiinnikkeet sinne.

Tekniset tiedot:

yleinen:

Fyysiset mitat: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm

Näytön koko: 3,5 x 4,4 cm; 2.2´´ diag (5.6 cm)

Näytön tarkkuus: 240 x 320 pikseliä

Näytön tyyppi: 2.2´´ transflektiivinen, 65K värillinen TFT

Paino: 141,7 g (akkuineen)

Akku: 2 AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen); Suositellaan NiMH: a tai litiumia

Akun kesto: 25 tuntia

Vesiarvo: IPX7

Muisti / historia: 8 Gt

Korkean herkkyyden vastaanotin: Kyllä

Liitäntä: USB

Kartat ja muisti:

Esiladatut kartat: Kyllä (TopoActive Europe; reititettävissä)

Kyky lisätä karttoja: Kyllä

Peruskartta: Kyllä

Tallennus- ja tehokapasiteetti: microSD ™ -kortti (ei sisälly toimitukseen)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 2000

Reitit: 200

Radan loki: 10 000 pistettä, 200 tallennettua raitaa

Ulkoilu-ominaisuudet:

Alueen laskenta: Kyllä

Automaattinen reititys (käännä vuorottelu reitillä teillä): Kyllä (valinnainen kartoitus yksityiskohtaisille teille)

Geocaching friendly: Kyllä (paperiton)

Hunt / kalenteri: Kyllä

Auringon ja kuun tiedot: Kyllä

Kuvien katseluohjelma: Kyllä

LAATIKOSSA:

eTrex 22x

USB kaapeli

Dokumentointi


Jos etsit Garmin ETrex 22X GPS:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Käsi-laitteenvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Garmin ETrex 22X GPS

Väri
Sininen
Ominaisuudet
Korkeusmittari
GPS
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Etrex 22x

-

Erinomainen hinta Se on toinen minulla

Todella helppokäyttöinen gps

-

Tämä on halkeileva pieni GPS, joka tekee yksinkertaiset asiat todella hyvin. Kun olet lumimyrskyssä Skotlannin tai Alppien vuorella ja sinun on tiedettävä "missä minä tarkalleen olen?" unohda huijaaminen sovellusten ja älypuhelimien parissa, ota Etrex ulos ja muutamalla klikkauksella voit korreloida sijaintisi karttaasi. Työ tehty. Loistava akunkesto ja AA-akut tarkoittavat, että voit tehdä usean päivän matkoja ajattelematta latauslohkoja jne. Käänteinen seurantavaihtoehto on hämmästyttävä, olen käyttänyt sitä monta kertaa palatakseni onnistuneelta huipulta sään muuttuessa.

Uskomaton gps

-

Olen käyttänyt tätä GPS:ää melkein kaksi vuotta ja tällä hetkellä se toimii täydellisesti, sitä on erittäin helppo käsitellä ja vaellukseen / vuorikiipeilyyn koko on erittäin mukava. Se ei ole koskaan pettänyt minua ja hintaansa nähden se on täysin sen arvoista.

Hyvä tähän mennessä

-

Vastaanotettu nopeasti, hyvin pakattu. GPS toimii toistaiseksi loistavasti

Hyvä tuote

-

Se tekee mitä sen kuuluu tehdä. Näyttö on hieman pieni karttaa varten, mutta se oli odotettavissa. Valitsen tämän, koska halusin mahdollisuuden, mutta huomaan aina hankkivani matkapuhelimeni, kun tarvitsen digitaalista karttaa. Se on kuitenkin mukava varmuuskopio ja ostettu pääasiassa kaikille muille vaihtoehdoille (jotka ovat saatavilla myös halvemmassa versiossa)

Laadukas gps

-

Totuus on, että olen ensimmäinen kerta, kun ostan tällaisen GPS: n, ja olen erittäin tyytyväinen ostokseen. Päätin tämän yhden kommenttien ja erityisesti sen hinnan vuoksi, jonka verkko antoi minulle. Kaikki oli nopeaa ja käytän sitä jo pyörälläni ja vaellusretkilläni

Käytännön laite

-

käytä tätä polkupyörän GPS: nä omien reittiesi tekemiseen Garminin perusleirillä

Saanko afrikan kartan kalastukseen, kiitos

-

On laadukas tuote, mutta vain Euroopassa voit käyttää sitä. Minulla on sellainen, ja sitä oli vaikea käyttää Afrikassa.

22x gps

-

Hyvä kannettava GPS, helppokäyttöisyys, paljon ominaisuuksia hintaan. Vastaanotettu nopeasti.

Suuri gps. valtava hyppy edellisestä, joka minulla oli.

-

Erittäin hyvä GPS hinnallaan. Minulla oli jo etrex H ja hyppy on valtava. Se saapui täydellisesti ja erittäin nopeasti. Erittäin hyvä palvelu.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up