up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin GPS Foretrex 601

plus
Garmin

Garmin GPS Foretrex 601

Tuotekuvaus Garmin GPS Foretrex 601

Tarkan maantieteellisen sijainnin saaminen käsin riippuu Foretrex 601: stä . Garmin on luonut tämän kevyen GPS: n. Tämän laitteen käytön etuna on se, että sen kevyt paino 3,1 unssia voi liittää sen ranteeseen tai käyttää sitä kädet vapaana. Sen suunnittelu on suunnattu sotilaallisiin, metsästäjiin, tutkijoihin ja ulkoiluun.

Käyttöä varten laitteeseen tarvitaan AAA-paristoja. Jos haluat pidemmän keston, määritä tilat: Ultratac tai kello . GPS: n kokoonpanossa kestävyys on 48 tuntia. Näyttö on 2 ´´and ja siinä on 4 väriä, parannettu tarkkuus. Sen toiminta vaatii vain painikkeen painamisen ja sijainnin jakamisen saman mallin muiden laitteiden kanssa. 8 merkin avulla voit rekisteröidä 500 paikkaa.

Voit integroida lisävarusteita, kuten ulkoisia näyttöjä. Jotkin laitteen ominaisuuksista ovat reitin keskiarvoja, raitatiedostoa ja barometrisen paineen kaaviota . Lisäksi sen anturit voivat mitata sykettä, nopeutta ja polkupyörän poljinta, lämpötilaa. Se mahdollistaa myös tietojen lähettämisen ja vastaanottamisen muista yhteensopivista laitteista ja älypuhelimien ilmoituksista. Navigoi maailmaan kädet vapaana Foretrex 601: n ja Foretrex 701: n kanssa AB Elite -ohjelmistolla - kestävät ranteisiin asennetut GPS-navigaattorit, jotka on rakennettu sotilastandardeihin. Pidä laakerit lähes missä tahansa GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittijärjestelmien kanssa.

Tiukempi kuin sen pitää olla:

Foretrex 601- ja 701-navigaattorit ovat kestäviä. Ne on rakennettu sotilastandardeihin lämpö-, shokki- ja vedenkestävyydelle (MIL STD 810G). Niihin kuuluu myös taktisia ominaisuuksia, kuten yhteensopivuus yönäkölaseilla ja Jumpmaster-tilalla.

Multi GNSS Navigation Includes Galileo:

Sekä Foretrex 601 että 701 toimivat 3 satelliittinavigointivastaanottoverkon, mukaan lukien GPS, GLONASS ja Galileo, seuraamaan asemasi haastavimmissa ympäristöissä kuin GPS. Tutustu kauemmin - akun kesto ylittää 48 tuntia navigointitilassa ja kestää jopa 1 viikko UltraTrac-tilassa.

Navigointianturit pitävät sinut ajan tasalla:

Jos haluat ohjata sinut kulkevalle polulle ja pois siitä, Foretrex 601 ja 701 tarjoavat kattavan navigoinnin ja seurannan GPS: n ja ABC: n (korkeusmittarin, barometrin ja kompassin) anturivalmiuksien avulla. Sisäänrakennettu korkeusmittari tarjoaa korkeusdatan tarkkaan seuraamaan nousua ja laskemista, kun taas barometriä voidaan käyttää ennustamaan säämuutoksia osoittamalla lyhytaikaisia ​​ilmatapahtumia. 3-akselinen elektroninen kompassi pitää laakereidesi riippumatta siitä, liikutatko vai ei.

Tarkka Ballistic Solver Saatavilla:

Foretrex 701 AB Elite -ohjelmistolla on erinomainen apu metsästäjille ja ampujille. Se on varustettu Applied Ballistics Elite -ohjelmistolla, joka laskee pitkän matkan ampumiseen tähtäviä ratkaisuja.

Pysyä yhteydessä:

Älykkäät ilmoitukset¹ - käytettävissä molemmissa laitteissa - voit vastaanottaa sähköpostiviestejä, tekstiviestejä ja hälytyksiä mobiililaitteestasi suoraan ranteessasi. Käytä Garmin Connect ™ Mobile -sovellusta LiveTrack-ominaisuuden käynnistämiseen, jotta muut voivat seurata matkaa (matkapuhelinverkon sisällä). Muita liitettyjä ominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect ™ -käyttöympäristöömme ja automaattiset ohjelmistopäivitykset, kun ne on liitetty mobiililaitteeseen.

¹ Kun laite on yhteensopiva yhteensopivan älypuhelimen kanssa.

Laatikossa:

Foretrex 601.

Koukku ja silmukka rannehihna.

Hihnan jatke.

USB kaapeli.

Dokumentointi.


Oletko kiinnostunut Garmin GPS Foretrex 601:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Garmin GPS Foretrex 601:sta tuotekuvauksineen yms. Garmin on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Elektroniikkatuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Garmin GPS Foretrex 601

Väri
Musta
Ominaisuudet
Glonass
GPS
Painemittari
Korkeusmittari
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin foretrex 601

-

Ensimmäinen ostokseni TrekkINN:ltä, hyvin vastaanotettu ja hyvässä kunnossa. Erinomainen tuote ja laatu edulliseen hintaan, kiitos!

Garmin GPS Foretrex 601

601

-

Fantastinen tuote tarkka ja erinomainen näkyvyys.

Garmin GPS Foretrex 601

Täydellinen luotettavuus

-

Tuote tuli minulle virheetön ja aloin kokeilla sitä. Erittäin tyytyväinen ostokseen.

Garmin GPS Foretrex 601

Garemin foretrex601

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen foretrex601 Ongelmaton toimitus Lyömätön hinta

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin foretrex 601

-

Olen käyttänyt useita vuosia 101 301 401, ja nyt 601 ja joka kerta, kun he tekevät niistä parempia, olen erittäin tyytyväinen tähän sukupolveen ja sen suurempi näyttö tekee siitä vieläkin paremman, uskomattomaan hintaan.

Garmin GPS Foretrex 601

Foretrex 601

-

Käytännöllinen ja suositeltava tuote ulkoiluun

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin foretrex 601

-

Toimitus 4 päivässä, yhteensopiva ja lyömätön hinta. Kiitos

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin

-

Mitä odotin Garmin-tuotteelta. Toimitus paketin, täydellinen. Sekä ajoissa että valmistelussa. Kiitos paljon.

Garmin GPS Foretrex 601

Garmin foretrex 601

-

Vastaanotettu kohde hyvin nopeasti. Erittäin laatua lyömättömään hintaan. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up