up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin Näytön Suoja

plus
Garmin

Garmin Näytön Suoja

Tuotekuvaus Garmin Näytön Suoja

Nämä näytön suojainten vähentää auringonvalon häikäisyn Montana ™ s näyttö, minimoida sormenjälki tahroja ja suojaa naarmuilta.

Suunnitteletko Garmin Näytön Suoja:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 10.99 €, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Garmin-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Garmin Näytön Suoja

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Kypärän irtovisiirit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up