up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

Juoksu

Juoksu

Pyöräily

Pyöräily

Hyvinvointia

Hyvinvointia

ulkokellot

ulkokellot

GPS ULKONA

GPS ULKONA

MULTISPORTI / UIMA

MULTISPORTI / UIMA

Osastot

Elektroniikka

Palautuminen ja Hoito

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Garmin, perustettu vuonna 1989, on pioneereiden globaali brändi, joka on tullut synonyymiksi innovaatioille ja laadulle navigointiin ja ulkoiluteknologiaan. Garminin täydellisen sitoutumisen tarkkuuteen, luotettavuuteen ja käyttäjäystävällisiin suunnitteluihin avulla yksilöt voivat tutkia, navigoida ja voittaa maailmaa ympärillään. Teräväpiirtotehoisista GPS-laitteista edistyneisiin älykelloihin, Garmin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ulkoilun ja urheilun ystäville. Garminin jatkuva sitoutuminen innovaatioon ja luotettavuuteen on vankistanut sen aseman johtavana brändinä navigointi- ja ulkoiluteknologia-alalla. Heidän kellojensa, GPS-laitteidensa ja älykellojensa avulla yksilöt voivat rikkoa rajojaan, tutkia uusia horisontteja ja hyödyntää parhaiten ulkoiluretkiään, samalla pysyen yhteydessä, tietoisina ja innostuneina.

Koe Garminin voima joka päivä!

Garmin-kellot ovat täydellinen kumppani fitness-intoilijoille, urheilijoille ja seikkailijoille. Täynnä ominaisuuksia, kuten sydämen sykemittaus, GPS-seuranta ja aktiviteettien seuranta, nämä kellot tarjoavat reaaliaikaista dataa ja syvällistä tietoa suorituskyvyn optimoimiseksi. Garmin-kellot tarjoavat tarkkoja mittareita, edistyneitä harjoittelutiloja ja intuitiivisia käyttöliittymiä, jotta saat motivaatiota ja pysyt tavoitteidesi tavoitteissa. Garmin Instinct on vahva ja kestävä GPS-älykello, joka on rakennettu kestämään vaativimmat ulkoiluelementit. Edistyneen navigointitekniikan, aktiviteettiseurannan ja terveyden seurannan ominaisuuksilla varustettu Instinct on suunniteltu seikkailijoille. Se tarjoaa lisäksi erikoistuneita ulkoiluominaisuuksia, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin retkeilyyn, kiipeilyyn ja moniliikuntaa.
Garmin GPS-laitteet mullistavat navigointia tarjoamalla tarkkoja ja luotettavia sijaintitietoja, olitpa sitten maalla, meren päällä tai ilmassa. Vahvan satelliittivastaanoton ja edistyneiden karttatoimintojen ansiosta Garmin GPS-laitteet varmistavat, että et koskaan eksy. Käsikäyttöisistä laitteista ulkoiluaktiviteetteihin ja integroituihin järjestelmiin autojen ja lentokoneiden kanssa, Garmin GPS-laitteet tarjoavat käännöskohtaisen ohjauksen, mukautettavat reitit ja kattavat karttatiedot, jotta voit parantaa tutkimusmatkaasi ja takaamaan turvallisuutesi. Garmin kannettavat GPS-laitteet on suunniteltu seikkailijoille liikkeellä. Pienikokoisia, kestäviä ja ominaisuuksiltaan runsaita, nämä laitteet tarjoavat täydellisen yhdistelmän kätevyyttä ja luotettavuutta. Topografisten karttojen, waypoint-navigointien ja geokätköintien avulla nämä laitteet antavat innokkaille mahdollisuuden luottaa.
Garmin Fenix-sarja edustaa GPS-älykellojen huippupitoisuutta ja monipuolisuutta. Suunniteltu ulkoilun ja urheilun ammattilaisille, Fenix-kellot yhdistävät vahvan kestävyyden edistyneisiin ominaisuuksiin. Garmin Forerunner-sarja on suunniteltu kaikille juoksijoille, tarjoten edistyneitä ominaisuuksia suorituskyvyn optimoimiseksi ja edistymisen seurantaan. Sisäänrakennetun GPS:n, sydämen sykemittauksen ja harjoittelumetriikoiden ansiosta Forerunner-kellot tarjoavat reaaliaikaisia ​​tietoja juoksun tehokkuuden ja tekniikan parantamiseksi.
Garmin älykellot yhdistävät taitavasti teräväpiirtotehon ja hienostuneen suunnittelun, joka yhdistää muodin ja toiminnallisuuden. Mukautettavilla kellotauluilla, vaihdettavilla rannekkeilla ja pitkäikäisillä akunkestoilla, Garmin älykellot palvelevat sekä tyylipreferenssejäsi että aktiivista elämäntyyliäsi, varmistaen, että pysyt yhteydessä ja motivoituneena koko päivän. GPS-käsikäyttöisistä laitteista vankkoihin älykelloihin, brändi varustaa sinut tarvittavilla ominaisuuksilla, kuten sääpäivityksillä, topografisilla kartoilla ja kompasseilla, jotta voit navigoida luottavaisesti ja hyödyntää Garminin parhaita palveluita ulkoiluaktiviteetteihin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje