up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

Juoksu

Juoksu

Pyöräily

Pyöräily

Hyvinvointia

Hyvinvointia

ulkokellot

ulkokellot

GPS ULKONA

GPS ULKONA

MULTISPORTI / UIMA

MULTISPORTI / UIMA

Osastot

Elektroniikka

Palautuminen Ja Hoito

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Garmin on amerikkalainen monikansallinen yritys, jonka perustivat Gray Burrell & Min Kao. Se aloitti toimintansa alun perin Kansasissa, Yhdysvalloissa, ja toimii tällä hetkellä Sveitsissä. Garmin-kehittäjät tunnetaan tarjoavista GPS-laitteista , jotka tarjoavat käyttäjilleen sijaintitietoja kaikkialla maailmassa. Ne tunnetaan myös urheilukelloistaan , jotka tarjoavat suuren määrän dataa sekä urheillessa että päivittäisessä käytössä.



Garmin GPS sisältää GNSS-satelliittinavigointiteknologiaa, jota käytettiin aiemmin vain sotilaallisiin tarkoituksiin. Garmin GPS-vuorenseurantajärjestelmät ovat välttämättömiä turvallisille reiteille, jotta voit nauttia ulkoilusta täysillä.



Löydät laajan valikoiman Garmin-kelloja miehille ja naisille. Myös erilaisilla toiminnoilla tarpeidesi mukaan ja yhdistä se matkapuhelimeesi Garmin Connect -järjestelmän kautta. Garmin Instinct voi olla avainosa sinulle, jos tarvitset terveysmittareita, kuten sykesensoria, nesteytys- ja hengitysseurantaa ja paljon muuta.

clouse menu Sulje