Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Goal Zero

Goal Zero
Noin Goal Zero
Goal Zero on pioneereina toimiva merkki, joka on mullistanut kannettavien virtalähteiden teollisuuden tarjoamalla innovatiivisia, kestäviä ja luotettavia sähköratkaisuja ulkoilmaihmisille ja hätävalmiuden ylläpitäjille. Goal Zero perustettiin vuonna 2009 Robert Workmanin toimesta ja se syntyi velvollisuudesta antaa ihmisille mahdollisuus elää täyttä elämää vähentäen samalla ympäristövaikutustaan. Merkille on myönnetty tunnustusta leikkausvoimakkaiden teknologioidensa, korkealaatuisten tuotteidensa ja sitoumuksensa tehdä positiivista eroa maailmassa.
Lyhyesti sanottuna Goal Zero on uudelleenmääritellyt tapamme lähestyä kannettavia sähköratkaisuja. Sitoumuksellaan kestävyyteen ja innovaatioihin, merkin tuotevalikoima on tullut synonyymiksi luotettavalle energialle seikkailijoille, matkustajille ja niille, jotka tarvitsevat luotettavaa varavirtalähdettä. Goal Zeron matkasta alkuperäisestä perustamisesta nykyiseen kunnioitukseen osoittaa sen omistautumisen antaa mahdollisuuksia yksilöille käyttämällä saatavilla olevia ja kestäviä sähköratkaisuja.

Goal Zero Empowering Adventures through Sustainable Power Solutions

Goal Zero Generator on kulmakivenä oleva tuote, joka osoittaa merkin omistautumisen kannettavien sähköratkaisujen innovaatioon. Nämä generaattorit muuntavat erilaisia energialähteitä, mukaan lukien aurinkoenergia, sähköksi, tarjoten puhtaan ja monikäyttöisen energialähteen. Goal Zero Solar Panels on suunniteltu hyödyntämään auringon energiaa ja muuntamaan se voimaksi, jota voi tallentaa yhteensopiviin Goal Zero akkuihin tai virtalähteisiin. Nämä kevyet ja kestävät paneelit tarjoavat kannettavia aurinkosähköratkaisuja laitteiden lataukseen tilanteessa kuin tilanteessa, olivatpa sitten retkeillä villissä luonnossa tai navigoidaessa sähkökatkoa.
Goal Zero Power Banks ovat kompakteja ja kannettavia akkuja, jotka mahdollistavat käyttäjien lataavan laitteitaan liikkeellä ollessaan. Nämä virtalähteet ovat täydellisiä kaupunkiliikkujille, vaeltajille ja matkustajille, jotka tarvitsevat luotettavaa virtalähdettä älypuhelimilleen, tableteilleen ja muille laitteilleen. Goal Zeron sitoumus kestävyyteen näkyy näissä virtalähteissä, jotka voidaan ladata aurinkopaneeleilla tai perinteisillä pistorasioilla. Goal Zero Yeti sarja koostuu korkeatehoisista kannettavista virtalähteistä, jotka voivat tallentaa energiaa eri lähteistä, mukaan lukien aurinkopaneelit ja perinteiset virtalähteet. Nämä sähkölaitokset tarjoavat puhtaan ja äänettömän energian erilaisiin sovelluksiin, kuten retkeilyyn ja ulkoiluun sekä hätävaravirtalähteeksi kotona.
Goal Zero Batteries ovat saatavana laajasta valikoimasta, jotka ovat ladattavia ja yhteensopivia niiden virtalähteiden ja generaattorien kanssa. Nämä akut varastoivat energiaa tehokkaasti ja voidaan ladata aurinkopaneelien tai perinteisten pistorasioiden avulla. Goal Zero batteries ovat olennainen osa merkin ekosysteemiä, koska niiden huomattavaa ja kestävää suorituskykyä painotetaan. Goal Zero Power Stations yhdistävät merkin aurinkopaneelit, generaattorit ja akut yhteen monipuoliseen ja kestävään energianlähteeseen, joka palvelee sekä ulkokäyttäjiä, jotka tarvitsevat off-grid -sähköä, että niitä, jotka valmistautuvat odottamattomiin sähkökatkoihin.