up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Grundig Sääasema

plus
Grundig

Grundig Sääasema

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Grundig Sääasema

Grundigin sääasema. sisältää: hälytyksen, lämpömittarin, kosteuden ja kalenterin. toimii yhdellä aaa -paristolla, ei mukana.


Tekniset tiedot:

Materiaali: polypropeeni
Kind: sääasema
Mitat: 9,5x2x10,5 cm
Paino: 0,1380 kg
Grundig Sääasema:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Grundig Sääasema:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 14.30 €. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Grundig Sääasema

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up