up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

plus
Haglöfs

Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Tuotekuvaus Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Monipuolinen makuupussi mukavuudella, lämmöllä ja viihtyisyydellä, jota tarvitset nukkumaan hyvää yötä, ja joukko ominaisuuksia, jotka tekevät sen kantamisesta ja käytöstä hiukan paremman. Tarius-laukut ovat hyviä moniin erilaisiin aktiviteetteihin. Saatavana eri lämpötilaluokissa, varmistaen, että löydät itsellesi sopivimman. Se on tehty omasta edistyksellisestä, korkean suorituskyvyn synteettisestä Tri Fusion -täytteestä, joka tarjoaa erinomaisen eristyskyvyn pienellä painolla
Ominaisuudet:
Muumion muotoinen istuvuus maksimoi lämpö ja vähentää painoa
Offset-rakentaminen
Ergonominen jalkarasian rakenne
Ergonominen huppu joustavalla säätöllä komeaksi, mukavaksi
¾-vetoketju, jossa on anatomisesti muotoiltu kaarevuus, jotta pääset helposti käsiksi ja pääset käsiksi
Vasemmalla puolella vetoketju
Vedä putki vetoketjun sisälle, estäen kylmän ilman pääsyn
Kaksisuuntainen YKK-vetoketju
Anti-napsahdanauha estää vetoketjuhaarukkoja tarttumasta kankaaseen
Sisäinen tyynytasku
Kaksi ripustettavaa silmukkaa
Mukana neljäsuuntainen puristuspussi
Mukavuuslämpötila + 10 ° C
Raja lämpötila + 6 ° C
Äärimmäinen lämpötila 7 ° C
Tekniset tiedot:
Paino: APPROX 1,1 KG (205 CM) APPROX 1 KG (190 CM) (W / O STUFFBAG)
Kuori: 50D polyesteri Ripstop
Vuori: 75D polyesteri
Eristys: Tri Fusion®
Hoito:
Konepesu 40 asteessa. Sulje vetoketjut aina ennen konepesua. Käytä saippuapohjaista pesuainetta tai pieni määrä mietoa, nestemäistä pesuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Suosittelemme rumpukuivausta yhdessä tennispallojen kanssa alhaisella lämmöllä tai ripustettuna tai asetettuna noin yhden tai kahden päivän ajan. Tuote voidaan myös kuivapesua. Muut: Käytä makuupussilakanoja ja makuupussin suojaa suojaamaan tuotetta lialta. Syötä makuupussi pakkauspussiin sen sijaan, että rullaisi sitä. Jotta synteettisen makuupussisi eristysominaisuudet pysyisivät parhaassa mahdollisessa kunnossa, on parempi tuulettaa tuote sen sijaan, että pestä sitä liian usein, koska synteettisten kuitujen silikonikäsittely katoaa vähitellen pesun yhteydessä. Aseta makuupussi suureen säilytyspussiin pitkäaikaista varastointia varten; Älä käytä puristuspussia.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Makuupussit ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Mukavuusrajalämpötila
5 - 15 ºC
Väri
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up