up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC

Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC

plus
Haglöfs

Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC

Tuotekuvaus Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC

Tämä makuupussi tarjoaa sinulle paljon mukavuutta ja hyvää unta. Se on tehty retkeilyyn: täynnä edistynyttä yhdistelmää alaklustereita ja synteettikuituja, jolloin saadaan eristysmateriaali, jolla on alamäen joustavuus, tunne ja lämpö ja synteettisen eristyksen vedenkestävyys. Ergonominen muotoilu ja valikoima teknisiä ominaisuuksia tekevät siitä arvokkaan ja kohtuuhintaisen valinnan.
Ominaisuudet:
Muumion muotoinen istuvuus maksimoi lämpö ja vähentää painoa
Laatikon rakentaminen
Ergonominen jalkarasian rakenne
Ergonominen huppu joustavalla säätöllä komeaksi, mukavaksi
Veto kaulus joustavalla säädöllä
¾-vetoketju, jossa on anatomisesti muotoiltu kaarevuus, jotta pääset helposti käsiksi ja pääset käsiksi
Vasemmalla puolella vetoketju
Vetoketju vetoketjun sisällä: estää kylmän ilman pääsyn
Kaksisuuntainen YKK-vetoketju
Anti-napsahdanauha estää vetoketjuhaarukkoja tarttumasta kankaaseen
Sisäinen tyynytasku
Sisäinen vetoketjullinen tasku
Kaksi ripustettavaa silmukkaa
Mukana neljäsuuntainen puristuspussi
Säilytyspussi mukana
Tekniset tiedot:
Paino: APPROX 1,70 KG (205 CM) APPROX 1,58 KG (190 CM) APPROX 1,45 KG (175 CM) (W / O STUFFBAG)
Kuori: 30D polyamidi
Vuori: 50D polyesteri
Eristys: FX Down, 70% Down, 30% Thermal TECH Fiber, 80% Down / 20% Feather, 600 CUIN fillpower. Untuvien klustereiden ja synteettisten kuitujen sekoitus luo täyteaineen, jolla on jalan joustavuus, tunne ja lämpö, lisäämällä synteettisen eristeen vedenkestävyyttä ja pestävyyttä.
Sisältää ei-tekstiilisiä eläinperäisiä osia
Hoito:
Konepesu 40 asteessa. Sulje vetoketjut aina ennen konepesua. On suositeltavaa käyttää pesuainetta (saippuapohjaista) tai pieni määrä - noin. 1/3 annos - mietoa nestemäistä pesuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Suorita 3 - 5 ylimääräistä huuhtelujaksoa pesun jälkeen. Käsien pesuun suosittelemme kylpyammetta ja monia huuhteluita. On edullista kuivata tuote linkouksella ennen rumpukuivausta. Rumpukuivataan alhaisella lämmöllä yhdessä tennispallojen kanssa, kunnes makuupussi on täysin kuiva; tämä voi viedä useita tunteja. Poista kaikki pohjakerrokset ja fluffaa alaspäin käsin rumpukuivauksen aikana ja / tai sen jälkeen. Anna tuotteen kuivua yksi tai kaksi päivää rumpukuivauksen jälkeen. Jos puhdistat ammattimaisesti kemiallisesti, varmista, että käytetään ”vesipesua” (liuotinpohjainen kuivapesu vahingoittaa alaosaa) ja että makuupussi kuivataan huolellisesti pesun jälkeen. Muut: Käytä makuupussilakanoja ja makuupussin suojaa suojaamaan tuotetta lialta. Syötä makuupussi pakkauspussiin sen sijaan, että rullaisi sitä.Jotta makuupussisi eristysominaisuudet pysyisivät parhaassa mahdollisessa kunnossa, on parempi tuulettaa tuote sen sijaan, että pestä sitä liian usein, sillä untuvien luonnolliset öljyt (mikä lisää parvea ja luonnollista veden hylkiväkykyä) vähitellen katoa pesemällä. Kun makuupuskia ei käytetä ja pitkäaikaista varastointia varten, on edullista säilyttää se suuressa säilytyslaukussaan tai ripustamalla - ei pakkauspussiin. Jos alaosaa painetaan pitkään, sen eristysominaisuudet heikentyvät. Varmista, että makuupussi on täysin kuiva ennen varastointia, jotta vältetään homeen riski.


Tilaa nyt oma Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 330.00 €. Suuresta Makuupussit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Haglöfs Makuupussi Ursus -9ºC

Mukavuusrajalämpötila
-5 - -10 °C
Väri
Punainen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Untuvatäytteinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up