up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Haglöfs Reppu Ängd 60

Haglöfs Reppu Ängd 60

plus
Haglöfs

Haglöfs Reppu Ängd 60

Tuotekuvaus Haglöfs Reppu Ängd 60

Haglofs on kehittänyt vaellusreppun, joka on ihanteellinen pitkille matkoille. Se tarjoaa suuren tilavuuden, itse asiassa se on yksi Haglofsin parhaiten varustetuista reput, jotka on suunniteltu erityisesti naisille.

Älykkäät säilytystilat ja tilavat lokerot tarjoavat runsaasti tilaa kaikille varusteillesi, kun taas suuri etuaukko mahdollistaa helpon pääsyn. Sisältää useita taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu ominaisuuksilla ja varustettu päivitetyllä Instant W + Säädettävällä jousitusjärjestelmällä. Täydellinen seikkailuihin syvälle erämaahan ja ihanteellinen seuralainen.
Ängd W on monipuolinen ominaisuus ja tilaa kaikelle tarvitsemallesi. Se on parhaiten varustettu reppu, joka on suunniteltu erityisesti naisille.
Älykkäät säilytystilat ja tilavat lokerot antavat runsaasti tilaa kaikille varusteillesi, kun taas suuri etuaukko antaa sinun käyttää sitä helposti.
Se sisältää lukuisia taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, siinä on paljon ominaisuuksia ja se on varustettu päivitetyllä Instant W + Säädettävä jousitusjärjestelmällä.


Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Haglöfs Reppu Ängd 60 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Haglöfs:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Reput ja matkalaukut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Reput tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Haglöfs Reppu Ängd 60

Väri
Punainen
Tilavuus
51-60 L
Sukupuoli
Naiset
Suositeltava käyttötarkoitus
Vaellus
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Sisäinen kehys

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up