up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Haglöfs Reppu Ströva 55L

Haglöfs Reppu Ströva 55L

plus
Haglöfs

Haglöfs Reppu Ströva 55L

Tuotekuvaus Haglöfs Reppu Ströva 55L

Haglofs on kehittänyt vaellusreppun, jota tarvitset matkoillesi ja seikkailuihisi. Se on varustettu kaikilla maastopyöräilyyn tarvitsemilla ominaisuuksilla, runsaalla taskuilla, silmukoilla ja hihnilla suuremmille pyydyksille ja monipuoliset kiinnityskohdat ylimääräiselle pakkaukselle, jota saatat kantaa.

Rakennettu kevyellä painalluksella, joten se on täydellinen esine monille harrastuksille. Lokerot on rakennettu älykkäästi ja järjestetty niin, että kaikille varusteillesi pääsee nopeasti ja helposti.

Lisäksi se on varustettu säädettävällä jousitusjärjestelmällä. Tämä vaellusreppu on rakennettu pienellä painolla, joten se on ehdottoman täydellinen monenlaisiin aktiviteetteihin.
Se on varustettu kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset vaellukselle mistä tahansa maastosta, runsaasti taskuja, silmukoita ja nauhoja suurempaa pyydystä varten, ja monipuoliset kiinnityskohdat lisäsarjalle, jonka haluat ehkä ottaa mukaan.
Osastot on rakennettu älykkäästi ja järjestetty siten, että kaikkiin varusteisiisi pääsee nopeasti ja helposti.
Varustettu päivitetyllä Instant ™ -säädettävällä jousitusjärjestelmällä


Älä odota enää pidempään ja osta Haglöfs Reppu Ströva 55L. Jos sinulla on kysyttävää Haglöfs Reppu Ströva 55L:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Reput ja matkalaukuttuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Reput ja matkalaukut varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Reput varusteilla.

Ominaisuudet Haglöfs Reppu Ströva 55L

Väri
Punainen
Tilavuus
51-60 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Vaellus
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up