up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglöfs Takki V Series Mimic

plus
Haglöfs

Haglöfs Takki V Series Mimic

Tuotekuvaus Haglöfs Takki V Series MimicHAGLOFS tuo sinulle tällä kertaa uuden V-SARJAN MIMIC-takin kiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn , joka on suunniteltu kylmään ilmastoon vuoristossa. Synteettisen eristyksensä ja kankaiden yhdistelmän ansiosta se tarjoaa erinomaisen eristyksen ja samalla kosteudenhallinnan.

Sisältä se on vuorattu erittäin hengittävällä kankaalla, joka pitää sinut viileänä koko ajan. Niiden pinnat ovat vettä ja likaa hylkivät. Se on erittäin kevyt takki, joka tarjoaa suurta lämpöä ja mukavuutta.

Siinä on kaksi sivutaskua ja rintatasku, joissa kaikissa on vetoketjut. Siinä on täysi etuvetoketju erittäin mukavalla leukasuojalla.
V-sarjan Mimic Hood on täytetty Mimic Platinumilla, joka on korkea suorituskykyinen synteettinen eristys.

Se sisältää myös grafeenia, joka johtaa kehon lämpöä ja levittää sitä koko vaatekappaleeseen.

Se on vuorattu hengittävällä kankaalla, jolla on erinomaiset kosteuden hallintaominaisuudet.

Pinta on tuulen- ja vedenkestävä, ja se on käsitelty fluorihiilettömällä DWR: llä veden ja lian torjumiseksi.

Tämä yhdistelmä parantaa käyttömukavuutta ja antaa parasta lämpöä tekemällä tästä takista ihanteellisen kylmiin vuoristoharrastuksiin.

FLOURCARBONFREE.

PFC-vapaa DWR-käsittelymme kestävä vettä hylkivä vaikutus tulee hiilivetypohjaisesta, silikoni- ja / tai vahapohjaisesta tekniikasta fluoratun kemikaalin sijasta.

'Vaikuttavasta aineosasta' riippumatta, kaikissa käytetyissä PFC-vapaissa DWR-käsittelyissä ei ole mitään perfluorattuja kemikaaleja (PFC) (sisältäen tietenkin sekä perfluoriokataanisulfonihappoa (PFOS) että perfluorioktaanihappoa (PFOA)), vapaa muista halogenoiduista aineista ja vapaa alkyylifenoleetoksylaatit, mukaan lukien nonyylifenoletoksylaatit.

Mahdollisia haittapuolia on, että öljyn hylkimiskyky ja PFC-vapaa DWR-käsittelyjen kestävyys voivat olla hiukan alhaisemmat kuin PFC: tä sisältävällä vaihtoehdolla, ja siksi vedenhylkinnän uudelleenkäsittely voi olla tarpeen aikaisemmassa vaiheessa.

Kaiken kaikkiaan käytämme erittäin hyviä, ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja PFC: tä sisältäville DWR-käsittelyille.

Täynnä Mimic Platinumia takaamaan erinomaisen lämmön ja erinomaisen suorituskyvyn myös märkänä.

Äärimmäisen kevyt Pertex® 7D-kasvokangas lisää painoa.

DWR-käsitelty kasvikangas takaa erinomaisen suojan säältä.

GORE TEX INFINIUM ™ -vuori parhaaseen kosteuden hallintaan ja lämpötilan säätämiseen.

Eristetty placket edessä vetoketjun takana poistaa kylmiä kohtia.

Säädettävä huppu mukavuuden ja elementtien pitämiseksi poissa.

Kaksi vetoketjullista käsitaskua ja yksi vetoketjullinen rintatasku, joissa kaikissa Vislon-vetoketjut.

Joustavat putket hihassa ja helmassa: mukavuutta ja kylmän ilman pitämistä varten.

Selän keskipituus 78cm (miesten koko L).

Pertex® Quantum, 100% polyamidi, 7D, erittäin kevyt, mutta kestävä miniripstop-kangas, 24 g / m², bluesign®-eristys: Jäljittele PLATINUM Ultracluster Graphene sekoitettuna kierrätettyyn polyesteriin, kevyt, ylevä, synteettikuituklusterieriste, joka on kuin tuntuu.Miimit paino: 166 g (koko L).

Synteettinen.

Takit ja liivit.

Synteettinen eriste.

KANKAAT: Pertex® Quantum, polyamidi, 7D, erittäin kevyt, mutta kestävä miniripstop-kangas, bluesign®-eristys: Jäljittele PLATINUM Ultracluster Graphene sekoitettuna kierrätetyn polyesterin kanssa, kevyt, ylevä, synteettikuituklusterieristys, jolla on alhaalta tuntu tunne. Mattopaino: 166 g (koko L).

Pesuohjeet: Konepesu 30, lievä prosessi.

Ei saa valkaista.

Rumpukuiva, normaali, matala lämpö.

Rauta alhaisella asetuksella.

Älä kuivapesu: pese vetoketjulla ja koukku- ja silmukkakiinnikkeellä kiinni.

Älä käytä huuhteluainetta.

Suosittelemme, että käytät saippuamatonta pesuainetta, puoliannos.

Pese samanlaisilla väreillä.

Hidas linkous pitkään helpottaa kuivumista.

Rummuta kuiva vaate 3 tennispallolla, kunnes se on täysin kuiva.

Erota irtokuitutäyte käsin palavuuden palauttamiseksi, kun vaate on kuiva.

Maan alkuperä: Kiina.

Paino:


Tilaa nyt oma Haglöfs Takki V Series Mimic:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Haglöfs Takki V Series Mimic:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Haglöfs Takki V Series Mimic:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 204.99 $. Suuresta Takit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Haglöfs Takki V Series Mimic

Huppu
With hood
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Venyvä
Tuulenpitävä
Takin tyyppi
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Haglöfs Takki V Series Mimic

Erinomainen takki

-

Se on erittäin lämmin alhaiseen painoonsa nähden, heti kun laitat sen päälle, alat tuntea eron. Muista, että koot ovat hieman tiukemmat, 170 cm ja 85 kg koko L sopii minulle hyvin ja voin laittaa alle muita kerroksia, joten se sopii alle 0:n lämpötiloihin.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Juuri oikean kokoinen

-

174 cm ja 58 kg painava se on hoikka vartalo, mutta se on melkein juuri oikean kokoinen. Japanilaiset takit ovat yleensä laukkuja, kun ne sovitetaan käsivarsien pituuteen, mutta Hoglofs on hoikka ja siinä on pitkät kädet, mikä on juuri sopivaa.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Erinomainen.

-

Hieno takki. Kevyt ja lämmin. Miellyttävä kosketukseen. Kestää tuulta, kevyttä sadetta ja lunta. Voidaan käyttää -5 asteeseen asti. Olen tyytyväinen. Suositella. Tuote toimitettiin erittäin nopeasti. Tade Inn -tiimi on, kuten aina, huipulla.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Laatu

-

Totuus on, että en tiennyt merkin laadusta, yllätyin lopullisesti... takki on upea, istuvuus ja niin edelleen... Täytyy kokeilla kylmällä ja tuulella, mutta mielestäni se on hyvin tulee käymään!

Haglöfs Takki V Series Mimic

Suosittelen perusteellisesti

-

Kevyt ja erinomainen laatu. Kun pääset liikkeelle, se lämpenee uskomattoman lämpimäksi. 190cm uros, 85kg, koko Iso kokonsa mukainen.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Erinomainen

-

Erinomainen takki ja se istuu hyvin. Supernopea toimitus. Kiitos paljon.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Takki

-

hieno takki, joka sopii kokoon

Haglöfs Takki V Series Mimic

Erinomainen laatu

-

Super lämmin takki, erinomainen laatu ja nopea toimitus. Ihanteellinen kylmiin aktiviteetteihin vuorilla, mutta myös loistava valinta kaupunkielämääsi suunnittelun ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Erinomainen vaihtoehto toiselle kerrokselle talvella liikkuessa tai kesällä vuoristossa leirillä.

-

Ensinnäkin ammattilaisista - takki on todella kevyt ja ohut, mutta samalla lämmin. Se on mukava staattisessa -5C asti, kun takki on puettu ohuisiin lämpöalusvaatteisiin ja kevyessä tuulessa. Vilkkaalla liikenteellä uskon, että jopa -10 -15C asti se on melko mukava. Taskut ovat lämpimiä, rintatasku on suuri. Parempi kuin fleece, ainakin koska se on tuulenpitävämpi. Pitkä, liikkeessä selkä ei aukea. Ainoa miinus on huppu. Tarkemmin sanottuna sen säätö - kiristettynä se liukuu silmien yli, sulkee näkymän. Mutta jos vedät kypärän, ongelma ehkä katoaa. Päällikangas on odotetusti ohutta, en hankaa sitä kiviä vasten. Mutta tämä ei ole haitta, vaan seuraus sen toimivuudesta.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Hämmästyttävä takki

-

Todella upea takki, lämpimin kevyt takki, jota olen koskaan käyttänyt. 44 tuuman rintakehä Sain XL, sopii täydellisesti. Saapui nopeasti (viikko Espanjasta Isoon-Britanniaan). Ainoa kritiikki, jota minulla on, ei ole tavarasäkkiä, mutta sain Rabin pienen takin tavarasäkin, joten se ei ole minulle ongelma.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Haglofsin v -sarjan matkiva takki

-

Välitöntä lämpöä heti kun laitat sen päälle. Gore -vuori estää tuulen kulkemisen ja on mukava ihoa vasten. Hyvä huppu, taskut ja leikkaus, myös kevyt ja pakattava. Hyvä valinta reppuun ja päivittäiseen käyttöön.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Erittäin kiva

-

Täydellinen uni jäljitellä, loistava tuote!

Haglöfs Takki V Series Mimic

Kaikkien aikojen paras takki!

-

Kaikkien aikojen paras takki! vaimo on menossa hulluksi, käytän sitä sivussa, käytän sitä autossa, pidän sitä talossa (vähän lämmin), en voi odottaa, kunnes se tulee todella kylmäksi, minulla on ollut vain kaksi päivää ja rakastan sitä. 5 tähteä tuotteelle 5 tähteä pikatoimitukselle 5 tähteä vaellukselle

Haglöfs Takki V Series Mimic

Absoluuttinen laatu

-

Upea takki, lämmin, kevyt ja mukava liikkua. Tuotemerkki on synonyymi takuulle ja luotettavuudelle

Haglöfs Takki V Series Mimic

Tämän päivän suosikki juttu

-

Loistava kaikin puolin! Kevyt, lämmin, tuulen- ja vedenpitävä untuvatakki. Käytetyn rahan arvoinen. Erityiset kiitokset trekking.comille tilauksen nopeasta käsittelystä. Toimitus Ukrainaan kesti kaksi viikkoa, mikä on melko nopeaa nykyolosuhteissa ja lomien aattona.

Haglöfs Takki V Series Mimic

Nice jacket

-

Very nice jacket and relatively fast delivery!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up