up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Haglöfs

MIEHEN vaatteet

MIEHEN vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Jalkineet

Jalkineet

Miesten housut

Miesten housut

naisten housut

naisten housut

Reput

Reput

Osastot

Lasten Vaatteet

Makuupussit

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Reput ja Matkalaukut

KAIKKI( Haglöfs )

Haglöfs

Haglöfs on ruotsalainen ulkoiluvarusteiden yritys, joka kehittää ja valmistaa laadukkaita ulkoiluvaatteita, kenkiä ja varusteita. Yritys perustettiin vuonna 1914. Tänä päivänä Haglöfs on tunnettu innovatiivisista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan ja sitoutumisestaan ​​kestävään kehitykseen. Yritys käyttää kierrätettyjä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja useissa tuotteissaan.
Haglöfs tarjoaa laajan valikoiman ulkoiluvarusteita, kuten reppuja, telttoja, untuvatakkeja, housuja ja kenkiä, ja se on suosittu hiihtäjien, kiipeilijöiden ja muiden ulkoilmaihmisten keskuudessa. Sen tuotteita myydään ulkoiluun erikoistuneissa liikkeissä ja verkkokaupoissa ympäri maailmaa. Lisäksi innovatiivisten materiaalien käytön lisäksi Haglöfs sitoutuu kestävään kehitykseen. Yhteenvetona Haglöfs-merkki tunnetaan laadukkaista, innovatiivisista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan ​​ja on luotettu ja arvostettu nimi ulkoiluvarusteiden alalla.

Haglöf on paras vaatetus-, kenkä- ja varustemerkki.

Haglöfs tarjoaa laajan valikoiman takkeja ulkoiluun, kuten vaellukseen, kiipeilyyn ja hiihtoon. Haglöfs-takit tunnetaan laadukkaista materiaaleistaan ​​ja innovatiivisesta suunnittelustaan. Olipa kyse kevyestä vaellustakista tai lämpimästä hiihtotakista, Haglöfs-takki on suunniteltu täyttämään tarpeesi. Haglöfs-saappaat on suunniteltu tarjoamaan suurinta mukavuutta ja suorituskykyä eri ulkoiluolosuhteissa.
Haglöfs-vuoritakit on suunniteltu kestämään raskaat ulkoiluympäristöt. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten Cordurasta, joka on kestävä repeytymiselle ja rei'itykselle, ja ne tarjoavat lisäsuojaa kulutuspinnoilla. Haglöfs-miesten takit usein useita taskuja, mukaan lukien vetoketjulliset käsipocketit ja rinnataskut, tarjoten kätevän säilytystilan esineille, kuten puhelimelle tai lompakolle. Haglöfs-miesten takit tunnetaan kestävyydestään, sääsuojauksestaan ​​ja mukavuudestaan. Haglöfs-naisten takit on suunniteltu artikuloituun leikkaukseen, mikä tarkoittaa, että ne seuraavat kehon luonnollisia liikkeitä. Se tarjoaa suuremman liikkumavapauden ja mukavuuden, erityisesti korkean intensiteetin toiminnoissa, kuten vaelluksessa tai kiipeilyssä. Haglöfs-naisten takit usein eristystä, kuten untuvatäytteen tai synteettisen täytteen, tarjoten lämpöä kylmissä sääolosuhteissa.
Haglöfs-vaelluskengät on kovia ulkopohjia, joissa on syviä uria, jotta tarjotaan pidon eri alustoilla, mukaan lukien märkä, mutainen tai kivinen polku. Haglöfs-vaelluskengät tunnetaan pitkäikäisyydestään, kestävyydestään ja mukavuudestaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan vaellukseen ja retkeilyyn. Haglöfs-reput tulevat eri kokoisina, pienistä päivärepuista suuriin seikkailurepuihin, eri kapasiteetin omaavina, jotta mahtuu lisävarustetta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje