up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hama CO 186434 2 Mittari

Hama CO 186434 2 Mittari

plus
Hama

Hama CO 186434 2 Mittari

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hama CO 186434 2 Mittari

Ilmanmittauslaite auttaa sinua elämään terveellistä elämää. Huoneilman CO2:n ohella CO2-mittauslaite mittaa myös ympäristön kosteutta ja lämpötilaa. Tämä auttaa sinua löytämään oikean tasapainon ilmanvaihdon ja lämmityksen välillä terveelliseen huoneympäristöön ja hyvinvointiisi.


Ominaisuudet:

Oikealla lämpötilalla ja kosteudella:
- Lämpötila ja kosteus vaikuttavat samoin – esimerkiksi hyvinvointiimme, keskittymiskykyymme ja unikäyttäytymiseen. Jos sisäilma on liian kosteaa ja liian lämmintä, tunnemme olomme hämmentyneeksi – ikään kuin olisimme viidakossa sadekaudella; Vain homeitiöt viihtyvät. Toisaalta, jos ilma on liian kuivaa, kurkku naarmuuntuu ja silmämme ja iho kutisevat. Ilmanlaatumittari näyttää lämpötilan ja kosteuden reilunkokoisella, helposti luettavalla näytöllään. Jos ilma on liian kuivaa tai kosteaa, sinua varoitetaan ja voit ryhtyä nopeasti vastatoimiin: tuuleta tai lämmitä huone, aseta vesisäiliö tai käytä ilmankostutinta.

Ilmanlaadun tarkistus jokaiselle kodin huoneelle:
- Vietät suurimman osan ajasta oleskelu-ruokailutilassa, mutta entä jos haluaisit myös tarkistaa makuuhuoneiden ilmanlaadun illalla? Tai entä jos olisit myös kiinnostunut tarkistamaan toimiston ilmanlaadun? Kompaktin kokonsa 7,5 x 3,5 x 7,5 cm ja huomaamattoman ulkonäön ansiosta paristokäyttöistä siirrettävää ilmanlaatumittaria voidaan käyttää missä tahansa kotonasi. Akku kestää 3,5 tuntia ilman virtalähdettä; Akun jäljellä oleva teho näkyy palkkinäytössä.

Vähemmän CO2:ta, vähemmän rasitusta:
- Mikä on hyvä ilmanlaatu? Liian paljon hiilidioksidia sisäilmassa voi aiheuttaa päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia, huimausta ja ärtymystä – 200 000 ppm tai enemmän CO2-taso voi johtaa jopa kuolemaan. Liian paljon hiilidioksidia tarkoittaa liian vähän happea ja osoittaa myös monien aerosolien läsnäolon, jotka voivat kantaa viruksia. Ilmanlaatumittari on erittäin tarkka, joten yhtään CO2-molekyyliä ei jää huomaamatta. Tämän tekee mahdolliseksi Ndir-anturi (ei-dispersiivinen infrapuna-anturi), joka sopii erityisen hyvin kaasun mittaukseen. Mitatut arvot on määritelty tarkassa ppm:ssä ja niitä on helppo lukea. Tietenkään kaikki eivät voi analysoida näitä arvoja. Siksi siellä on selkeä, helposti tulkittava liikennevaloilmaisin. Jos se on vihreä, kaikki on hyvin – ilmanlaatu on hyvä; Jos se on punainen, sinun tulee reagoida heti. Lisäksi hälytysääni kuuluu syvän punaisen varoitustason ollessa 1001–2000 ppm, mikä tulee voimakkaammaksi huonontuneena. Tällä tavalla ilmanlaadun mittauslaite ilmoittaa sinulle hyvissä ajoin, milloin perusteellinen ilmanvaihto on tarpeen oikean hapen ja hiilidioksidin tasapainon saavuttamiseksi ja viruskuormaisten aerosolien karkottamiseksi.


Tekniset tiedot:

- Sähköspesifiset ominaisuudet:
- Näyttöalue Co 2: 400 - 5000 ppm
- Mittausvirhe Co 2: +/- 50 ppm
- Anturin tyyppi: Ndir (Infra Rot)

Fyysiset ominaisuudet:
- Lisätoiminnot: CO2-hälytysääni, CO2-liikennevalo, kalibrointi, esilämmitysanturi
- Ilman kosteuden mittausalue: 20 % - 95 %
- Näyttö: Co2 ppm/kosteus %/maksimi/min Co2/lataustila/lämpötila °C
- Kosteuden tarkkuus: ±8 %
- Kosteusresoluutio: 0,01
- Näytön tyyppi: Led
- Lämpötilan tarkkuus (sisällä ja ulkona): ±5 ℃
- Lämpötila-alue: 0°C - 50°C
- Lämpötilan resoluutio: 0,1 °

Koko ja paino:
- Leveys X Syvyys X Korkeus: 7,5 X 3,5 X 7,5 cm
- Usb-kaapelin pituus: 100 cm

Energia:
- Latausaika: 240 min.
- Max. Akun kesto: 210 min.
- Virrankulutus: 1000 Ma
- Virtalähde: 5v (mikro-usb)

Lisää tuotetietoja
- Kompakti ilmanlaadun mittauslaite hiilidioksidin (Co2) pitoisuuden arviointiin, sis. Lämpötilan ja ympäristön kosteuden näyttö
- Soveltuu sisätiloihin (esim. olohuone, makuuhuone, lastenhuone ja toimisto)
- Co2-ilmanlaadun näyttö seuraavilla kentillä: hyvä (vihreä kenttä = hyvä ilmanlaatu), normaali (keltainen kenttä = normaali ilmanlaatu) ja huono (punainen kenttä = huono ilmanlaatu)
- Ylimääräinen hälytysääni punaisella varoitustasolla 1001–2000 ppm, joka muuttuu voimakkaammaksi laadun heikkeneessä: Muistuttaa tuuletuksesta, jotta voidaan vähentää korkeita hiilidioksidipitoisuuksia ja välttää keskittymisvaikeudet, päänsärky ja väsymys
- Tallentaa CO2-pitoisuuden, lämpötilan ja ympäristön kosteuden vähimmäis- ja enimmäismittausarvot
- Lämpötilan ilmaisin voidaan vaihtaa Celsius- ja Fahrenheit-asteiden välillä
- Ympäristön kosteuden näyttö prosentteina
- Ladattava akku mahdollistaa laitteen käytön jopa 3,5 tuntia ilman virtalähdettä
- Akun tilapalkki 4 baarissa
Hama CO 186434 2 Mittari:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Hama CO 186434 2 Mittari. Sääasemat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Hama CO 186434 2 Mittari

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up