up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Air 5

Hannah Matto Air 5

Hannah Matto Air 5

Hannah Matto Air 5

Hannah Matto Air 5

plus
Hannah

Hannah Matto Air 5

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Air 5

Air 5.0 puhallettava makuualusta sopii ulkoilun harrastajille, jotka etsivät mukavuutta ja laadukasta eristystä ympäri vuoden. Se on rakennettu erillisillä kammioilla, jotka tarjoavat maksimaalisen mukavuuden. Lämmöneristyksen, vain 540 g:n kevyen painon ja 10 x 26 cm:n pakkauksen kokoon taittuvuuden yhdistelmä asettaa tämän tyynyn ultrakevyiden kategoriaan. Se on 5 cm korkea ja 185 cm pitkä, joten se on erittäin mukava. Mukana korjaussarja ja tavarapussi.


Ominaisuudet:

190T polyesteri TPU-pinnoite
Aalto hämmentää


Tekniset tiedot:

Ulkomitat: 185 x 55 x 5 cm
Paino: 540 g
Onko Hannah Matto Air 5 etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Patjattuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Hannah on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Hannah Matto Air 5

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up