up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Great 5.0

plus
Hannah

Hannah Matto Great 5.0

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Great 5.0

Great on Comfort-sarjan nukkumatto, joka takaa parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden. Aaltoseinäjärjestelmä hidastaa lämpöhäviötä, kun taas 5 cm: n paksuus tarjoaa sinulle maksimaalisen mukavuuden. Vahvan, kestävän kankaan ansiosta siitä valmistettu nukkumismatto on erittäin kulutusta kestävä ja sopii myös pitkäaikaiseen oleskeluun leirintäalueilla, koska ei ole välttämätöntä ottaa huomioon jokaista ylimääräistä grammaa. Sisältää korjaussarjan ja tavarakassin.


Ominaisuudet:

75D harjattu polyesteri TPU-pinnoite


Tekniset tiedot:

Paino: 1600 g
Pakattu koko: 20 x 32 cm
Ulkomitat: 198 x 63 x 5 cmJos olet kiinnostunut Hannah:n Matto Great 5.0 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Makuupussit tuotteet Hannah-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Hannah suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Hannah Matto Great 5.0 jo tänään!

Ominaisuudet Hannah Matto Great 5.0

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up