up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Leisure 3

Hannah Matto Leisure 3

plus
Hannah

Hannah Matto Leisure 3

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Leisure 3

Makuumatto Leisure luokittelemme Lite-luokkaan ja jolle on ominaista optimaalinen lämmöneristyksen, painon ja taitettavuuden suhde. Näiden ominaisuuksien ihanteellinen suhde varmistetaan rakenteella, jossa on pystysuorat ontelot, jotka ovat tasaisin välein PU-vaahdossa. Mallia suositellaan kolmen vuodenajan käyttöön. Makuumaton korkeus on 3,8 cm. Sen mukana toimitetaan korjaussarja ja pussi makuumaton pakkaamista varten.


Ominaisuudet:

Rakenne pystysuora ontto


Tekniset tiedot:

Paino: 830 g
Mitat: 16 x 26 cm, 183 x 51 x 3,8 cm
Ulkomateriaali 30D joustava polyesteri, materiaali huonompi 75D polyesteri
Ulkomateriaali 30D joustavaa polyesteriä
Materiaali huonompi 75D polyesteriHannah Matto Leisure 3:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Patjattuotteita Makuupussit kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Hannah-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Hannah on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Hannah Matto Leisure 3

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up