up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Leveä Leisure 5

plus
Hannah

Hannah Matto Leveä Leisure 5

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Leveä Leisure 5

Nukkumamatto Leisure luokittelemme Lite-luokkaan, jolle on ominaista optimaalinen lämmöneristyksen, painon ja taitettavuuden suhde. Näiden ominaisuuksien ihanteellinen suhde varmistetaan rakenteella, jossa on pystysuorat ontelot, jotka ovat tasaisin välein PU-vaahdossa. Unimaton 5 cm korkeuden ansiosta se on huomattavasti mukavampi ja tunnet sen ulkona aivan samoin kuin kotona. Mallia suositellaan kolmen vuodenajan käyttöön. Se toimitetaan korjaussarjan ja pussin kanssa
Oletko kiinnostunut Hannah Matto Leveä Leisure 5:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Hannah Matto Leveä Leisure 5:sta tuotekuvauksineen yms. Hannah on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Makuupussittuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Hannah Matto Leveä Leisure 5

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up