up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Rest 2

plus
Hannah

Hannah Matto Rest 2

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Rest 2

Itsetäyttyvä makuualusta Rest sopii ulkoilualan ammattilaisille, jotka etsivät mukavuutta ja laadukasta eristystä ympäri vuoden. Vaakasuuntaisia onteloita käyttävä rakenne varmistaa ilmankierron makuumaton ytimen läpi ja varmistaa siten riittävän lämpömukavuuden pinnalla. Malli REST 2,5 Adventure-makuumattojen kategoriasta tarjoaa erinomaiset eristysominaisuudet pitäen samalla pienen painon. Nukkumamaton paksuus on 2,5 cm. Mukana tulee korjaussarja ja pussi makuumaton kokoamiseen.


Tekniset tiedot:

Ulkomitat: 183 x 51 x 2,5 cm
Paino: 780 g
210T polyesteri TPU

Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Hannah-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Hannah tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Hannah Matto Rest 2. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Hannah Matto Rest 2

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up