up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

plus
Hannah

Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Tuotekuvaus Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Tilava ja kokoontaitettava teltta 3 hengelle 1 sisäänkäynti, sisärakenne, 1 makuuhuone, eteinen sisäänkäynnillä, 3 kehystankoa, 2 tuuletusaukkoa, klassinen tankojen ankkurointi tarttuvalla lentolevykankaalla koukulla, ovet osittaisella tuuletuksella, 2 taskua , ylähylly, metalliset telttakapit.


Tekniset tiedot:

Materiaali: 185T polyesteri RipStop
Paino: 4,2 kg
Pakkauskoko: 18 x 45 cm
Sauvan materiaali: Lasikuitu 8,5 mm
Lattiakangas: PE 10x10 120g / m2
Sisämateriaali: 185T polyesteri

Suunnitteletko Hannah Mukavuus Teltta Hover 3:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 150.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Hannah-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Hannah Mukavuus Teltta Hover 3

Väri
Harmaa
Vihreä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Leirintä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up