up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

plus
Intex

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex puhallettava patja Fibre Tech -teknologialla. Comfort Plush -sarjan mitat ovat: 152x203 ja korkeus 56 cm Fibre Tech: teknologia tuhansista erittäin kestävistä polyesterikuiduista, jotka eivät veny ajan tai käytön myötä, tarjoavat pitkäkestoisen vakauden Harmaa patja ja flokkiviimeistely. tarjoaa pehmeän, tyylikkään ja samettisen koostumuksen Ilmatäytteinen patja on kaksinkertainen ja se on suunniteltu kahden ihmisen käyttöön. Yksi reunarakenne lisää kiinteyttä ja vaakasuora rakenne lisää lepoa Täyttöaika on 4,5 minuuttia sähköpumpulla 220/240 V integroitu järjestelmä 2 1 nopeaan täyttöön ja tyhjennykseen Intexin puhallettava sänky kantaa maksimipainoa 273 kg ja sen kaksinkertainen korkeus tarjoaa helpon pääsyn ja enemmän samankaltaisuutta perinteisiin patjoihin Vedenpitävä ja puhkaisutiivis puhallettava patja Helppo tyhjentää ja kompakti taittaa säilytettäväksi kantolaukussa (mukana). Patjan paino: 10 kg

Ilmestyykö odottamattomia vieraita? Tuleeko lastenne ystävä viettämään viikonloppua? Onko sinun lohdutettava veljeä tai siskoa, joka on eronnut kumppanistaan ja tarvitsee sijaishoitoa muutaman päivän? Riippumatta syystä tarvitset lisävuoteen, Fibre Tech -ilmapatja on juuri sitä mitä tarvitset.

Miksi tuhlata tilaa vierashuoneeseen, kun sitä voi käyttää muuhunkin? Tällä puhallettavalla patjalla voit hankkia lisävuoteen kerrallaan ja kun et tarvitse sitä, varastoida sitä niin, että se ei vie lähes yhtään tilaa. Käytännöllisempi, mahdoton!

Se on valmistettu flokoidusta materiaalista, jolla on erittäin pehmeä ja miellyttävä kosketus, mutta myös erittäin kestävä. Sisällä Fibre Tech -tekniikka tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja maksimaalisen vakauden kokonaiseen yöuneen. Tämän puhallettavan patjan mitat ovat 152 x 203 x 56 senttimetriä, ja se on täydellinen kahden ihmisen käytettäväksi kaikella mukavuudella. Jos tarvitset muita toimenpiteitä, älä epäröi tutustua verkkoluetteloomme!

Kokoaaksesi sen sinun tarvitsee vain asettaa se maahan, kytkeä sähköpumppu ja aloittaa sen täyttäminen. Se on helppoa, mukavaa ja nopeaa. Muutamassa minuutissa saat tämän lisävuoteen valmiiksi ilman vaivaa! Mitä muuta voit pyytää puhallettavalta sängystä? Älä mieti kahdesti ja hanki lisävuode odottamattomia tapahtumia varten. Näin vältyt viemästä tarpeetonta tilaa vieraille tarkoitetuissa huoneissa.

Mitat 152cm x 203cm
Henkilökapasiteetti 2 henkilöä


Älä odota enää ostaaksesi Intex Dura-Beam Plus Comfortplush reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Puhallettavat patjat tuotteita Leirintä ja telttailu kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Intex Dura-Beam Plus Comfortplush ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Puhallettavat patjat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Fantastinen

-

Se on täydellinen vieraiden vastaanottamiseen. Se näyttää oikealta sängystä ja toimii erittäin hyvin! Ostan toisen kun tulee myyntiin.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Kaikki täydellinen

-

Tuote täyttää vaatimukset ja tuli tilalle, joka meillä oli ollut 15 vuotta ja joka oli puhjennut, se toimii oikein ja palvelu on erittäin hyvä, se on mukava ja ei menetä painetta.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Pehmeä

-

Mukava ja pehmeä, mukava

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Puhallettava

-

.......

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Tämä tuote on taitettu

-

Viisi luokitusta

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up