up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest

Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest

Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest

plus
Intex

Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest

Intex puhallettava patja Fibre Tech -teknologialla. Pillow Rest -sarjan mitat ovat: 152x203x42 cm Fibre Tech: tekniikka, jossa on tuhansia erittäin kestäviä polyesterikuituja, jotka eivät veny ajan tai käytön myötä, tarjoavat kestävää vakautta. Ilmatäytteinen patja on kaksinkertainen, suunniteltu yhdelle hengelle ja tyynypintainen mukavuuden lisäämiseksi Intex-patjassa on yksi reunarakenne lisäämään kiinteyttä. Täyttöaika on 3 minuuttia 220/240 V sähköpumpulla Integroitu 2 1 -järjestelmä nopeaan täyttöön ja tyhjennys Intex puhallettava sänky kantaa maksimipainoa 273 kg ja sen kaksinkertainen korkeus tarjoaa helpon pääsyn ja muistuttaa enemmän perinteisiä patjoja Intex-patja on vedenpitävä ja puhkaiseva Helppo tyhjentää ja Kompakti taitettava säilytystä varten kantolaukussa (mukana). Patjan paino: 7 kg

Mitä etsit puhallettavasta patjasta? Kolme halutuinta ominaisuutta on se, että se on käytännöllinen, helposti säilytettävissä ja/tai kuljetettavissa ja ennen kaikkea mukava. Dura Beam Standard -sarjan puhallettava Intex Pillow Rest -patja yhdistää nämä ominaisuudet monien muiden ominaisuuksien lisäksi, joista kerromme tarkemmin alla.
Se on leveä puhallettava sänky, joka on suunniteltu kahden hengen käyttöön ja jonka mitat ovat 152x203x42 cm. Tämän puhallettavan patjan enimmäispaino on 273 kg. Lisäksi, kuten mitoista näkyy, siinä on kaksinkertainen korkeus, mikä tekee siitä enemmän samantasoisen kuin perinteisten sänkyjen korkeus ja lisää käyttömukavuutta (helppoa sänkyyn nousemista ja sieltä poistumista).
Ilmatäytteisen sängyn sisärakenteessa on Fibre Tech -teknologia, Intexin patentoima järjestelmä, joka tarjoaa sisäosan tuhansista erittäin kestävistä polyesterikuiduista. Nämä kuidut eivät veny tai muotoudu patjan käytön jälkeen eivätkä ajan myötä.
Puhallettavassa patjassa on tyylikäs laivastonsininen muotoilu pehmeällä flokkipinnalla, samettinen materiaali lisäämään pehmeyttä ja mukavuutta. Lisäksi puhallettavassa patjassa on tyynyn muotoinen viimeistely, joka auttaa sinua lepäämään. Tämän ilmatäytteisen ilmapuhaltimen valmistusprosessissa on käytetty laadukkaita materiaaleja, jotka on erityisesti suunniteltu tekemään siitä kestävämpi vettä sekä mahdollisia puhkeamisia ja/tai puhkaisuja vastaan.
Sähköinen ilmapumppu on sisäänrakennettu patjan sisäosaan. Tämän pumpun teho on 220 / 240 V ja sen täyttäminen kestää noin 3 minuuttia, vaikka se on myös valmis tyhjentämään patjan pumpun avulla. Tiedät jo, alle 5 minuutissa sinulla on tämä ilmatäytteinen kahden hengen sänky valmis!
Sen lisäksi, että se on helppo tyhjentää sisäänrakennetun pumpun ansiosta, se on kompakti kokoontaitettava patja ja sisältää pussin, joka tekee säilytyksestä ja/tai kuljetuksesta entistäkin mukavampaa.
Intex Pillow Rest -kaksoispatja on yksi myydyimmistä malleistamme, koska se tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja kestävyyden. Lyhyesti sanottuna ... parempi kokemus nukkumaan mennessä!


Mitat 152cm x 203cm
Henkilökapasiteetti 2 henkilöä


Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Puhallettavat patjattuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Leirintä ja telttailutuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Intex-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Intex Dura-Beam Standard Puhallettava Patja Pillow Rest

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up