up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

plus
Intex

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Oletko kyllästynyt retkeilyyn ja nukkumiseen makuupussissa tai matolla? Jos olet yksi niistä ihmisistä, joka viettää enemmän aikaa poissa kotoa etsiessäsi täydellistä matkaa, tarvitset INTEX Downy Airbed -puhallettavan patjan selässäsi.

Nauti matkasta päivällä ja yöllä, hyvällä unella lataaksesi akkuja.

Downy Airbed -patja on suunniteltu viimeisimmällä Fiber Tech -teknologialla, yksinoikeudella INTEXiltä, sisärakenteella, joka muodostuu tuhansista erittäin lujista polyesterikuiduista, jotka tarjoavat paremman vakauden ja lujuuden.

Sen uritettu samettinen pinta tekee nukkumisen entistä mukavammaksi.

Lisäksi se on valmistettu laminoidusta PVC-materiaalista, joka kestää vettä ja hankauksia ja on ihanteellinen retkeilyyn ulkona.

Makuulla luonnon keskellä ja katselemalla tähtiä on mukavampaa kuin koskaan! Yksi tämän mallin suurista eduista on sen integroitu jalkapumppu, jolla se täyttyy.

Sinun on painettava vain yhtä sivua jalalla ja patjasi painetaan 2,5 minuutissa.

Jos haluat säästää matkalaukkusi painoa, tämä ilmapatja on ihanteellinen, koska se ei vaadi pumppoja sen käyttöön, vaikka siinä on myös 2: 1 -paine- ja tyhjennysventtiili, joten voit käyttää manuaalista ja / tai sähköistä pumppua jos haluat.

Tämä retkeilypatja on läpikäynyt Air Lock -prosessin, joka on laatutesti, joka takaa sen tiiviyden.

Downy Airbed -patjalla voit nukkua ikään kuin olisit kotona, missä oletkin!


Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Intex:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Leirintä ja telttailu tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Hyvä hintaansa nähden

-

erittäin hyvä hintaan ja jalkojen täyttötoiminto toimii melko hyvin. Vähän tärisee, mutta on normaalia korkeudesta johtuen. Neuvoja niille, jotka eivät halua kuluttaa paljon rahaa patjaan

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Hinnalle se on hyvä

-

Hyvää vastinetta rahalle. Tarpeeksi mukava, vaikka se ravistelee hieman. Ja se aiheuttaa melua, kun liikumme. Se on vähiten positiivinen asia.

Intex Fiber-Tech-patjalla Twin Camping

Oikein hyvä

-

Täydellinen. Vastaa kuvausta, joka ei ole pettynyt ostokseeni

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up