up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

plus
Intex

Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

Intex Twin Dura Beam® Airbed Sininen 64757 on täydellinen koti- tai ulkokäyttöön. Tämä erittäin kevyt sänky tarjoaa ihanteellisen kiinteyden ja tuen uskomattomaan yöuniin. Tämä tuhansista erittäin lujista polyesterikuiduista koostuva Fiber Tech ™ -teknologia on suunniteltu lisäämään mukavuutta, vakautta ja tukea. Makuupinta on päällystetty laadultaan testatulla pehmeällä parvella ja sivut vinyyli pohjalla lisämukavuutta varten. 2: 1-venttiili, jolla on erityisen leveät aukot, takaa nopean paisumisen ja tyhjennyksen. Kätevä käsilaukku on täydellinen varastointiin ja kuljetukseen. Arvioitu paisutettu koko 99x191x25 cm. Painokapasiteetti 136 kg.

Normaalia sisustusrakennetta on parannettu Fiber Tech ™ -rakennuksella
Valmistettu kevyistä, lujista kuiduista, jotka tarjoavat uskomattoman kestävyyden ja mukavuuden


Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Intex-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Intex tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Intex Normaali Puhallettava Patja Dura-Beam

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up