up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jetboil Camping Liesi Sumo

Jetboil Camping Liesi Sumo

Jetboil Camping Liesi Sumo

Jetboil Camping Liesi Sumo

Jetboil Camping Liesi Sumo

Jetboil Camping Liesi Sumo

Jetboil Camping Liesi Sumo

plus
Jetboil

Jetboil Camping Liesi Sumo

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Jetboil Camping Liesi Sumo

SUMO sisältää saman säätimen ohjaimen kuin muut Jetboil-säännellyt ruoanlaittojärjestelmät, mutta korkeamman kupin ja polttoaineen ruoanvalmistussuhde sinulle ja ystävillesi. Jetboilin suuri 1,8 litran FluxRing-keittokuppi, jossa on eristävä kodikas, on ihanteellinen keittoastia ryhmille. Jetboilin oma säätötekniikka tarjoaa lämmön asteittaista säätämistä kevyestä kiehumisesta täydelliseen kiehumiseen täydellisesti vihannesten paistamiseen, kastikkeiden hauduttamiseen ja muuhun. Lisää valinnainen Jetboil Java Press, kattilatuki, paistinpannu ja FluxRing-kattila laajentaaksesi ruokavaihtoehtoja polulle. Aloita lämmitys heti kätevällä ja luotettavalla painikkeella - säädetty tasaisen suorituskyvyn saamiseksi jopa 6 ° C: een. Pystyy varastoimaan 100 grammaa tai 230 grammaa Jetpower-polttoainetankkia polttimen, polttoainesäiliön stabilointiaineen ja lisävarustepotkurin kanssa; painaa 16 unssia.


Ominaisuudet:

1,8 litran FluxRing-keittokuppi, jossa on eristävä kodikas, on ihanteellinen keittoastia ryhmille
Jetboilin oma säätötekniikka tarjoaa lämmön asteittaisen säätämisen kevyestä kiehumisesta täydelliseen kiehumiseen, täydellinen vihannesten paistamiseen, kastikkeiden hauduttamiseen ja muuhun
Valinnainen Jetboil Grande -kahvipuristin, paistinpannu ja 1,5 litran FluxRing-kattila laajentavat ruokailuvaihtoehtojasi
Kätevä ja luotettava painonappisytytin varmistaa tasaisen suorituskyvyn jopa 6 ° C (20 ° F)
Mahdollisuus tallentaa 100 gramman tai 230 gramman Jetpower-polttoainetölkki polttimella, polttoainesäiliön stabilointiaineella ja kattilatuki laajennetuille ateriavaihtoehdoille polulle; painaa 16 unssia.
Pystyy varastoimaan 100 g: n tai 230 g: n Jetpower-polttoainetankin polttimen, polttoainesäiliön stabilointiaineen ja lisävarustepotin tuella
Mukana polttoainesäiliön vakaaja
Yhteensopivat lisävarusteet
Mukana potin tuki
Jetpower Fuel myydään erikseen


Tekniset tiedot:

Paino: 45 oz
Järjestelmän paino ei sisällä polttoaineen stabilointiainetta
Teho: 6000 BTU / h / 1,75 kW
Tilavuus: 1.8 litraa
Keittotyyppi: Precision Cook
Polttoaineensäädin: Kyllä
Kiehumisaika: 4m 15 s / 1 litra (keskimääräinen Jetpower-tölkin käyttöikä)
Keitetty vesi: 24 litraa / 230 g Jetpower-tölkkiä
Sytytystyyppi: Painike
Tuotetyyppi: Järjestelmä
Mitat (pakattu): 125 mm x 210 mm (4,9 x 8,25 tuumaa)Jos haluat tietää lisää Jetboil Camping Liesi Sumo:sta tai muista Jetboil-merkkisistä tuotteista Leirintä ja telttailu kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Retkikeittimet valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Jetboil:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Jetboil Camping Liesi Sumo

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Jetboil Camping Liesi Sumo

Mahtava tuote

-

Täydellinen 2 hengelle, kevyt, kompakti. Sen kanssa on vain ilo kokata.

Jetboil Camping Liesi Sumo

Mahtava tuote

-

Täydellinen meidän perheen vaelluksille. Fantastinen hinta myös Trekkinniltä. Erittäin onnellinen

Jetboil Camping Liesi Sumo

Sisältää jetboil-sumo retkeilyuunin

-

Kuumenna 1 litra vettä, kunnes se kiehuu hetken

Jetboil Camping Liesi Sumo

Täydellinen palvelu

-

En voi saada tätä Iso-Britanniassa, ja onneksi löysin tämän yrityksen. Todella nopea palvelu ja upea, hyödyllinen viestintä. Ei voi suositella tarpeeksi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up