up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

plus
Jetboil

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Ihanteellinen retkeilyyn ja retkeilyyn, jetboil-flash-uuni on liesivalikoiman monipuolisin ja erittäin helppokäyttöinen.

Yhden litran kupillinen, jossa on lämpötilan osoitin ja piezzo-sytytysjärjestelmä, Flash Carbon Jetboil -uuni on täydellinen liesi kaikkiin seikkailuihisi.

Jetboil-kaasuuunit eroavat muista perinteisistä liesistä niiden liekinoptimointijärjestelmän ansiosta:

Kukinta.

Tämän järjestelmän avulla voit keskittää liekin voiman pinnalle päästämättä ilmaa läpi, jolloin liesi lämpenee paljon nopeammin (0,5 litran kiehumisaika:

2 min).

Ominaisuudet:

Keittokuppi 1 litran kukka eristävällä pistorasialla.

Termokromaattinen lämmönmuutosilmaisimen väri.

Käytännöllinen ja luotettava nappisytytin.

Alaluomi toimii myös mittauskupina ja kulhona.

Yhteensopivia lisävarusteita ovat kahvipuristin, ripustussarja, kattilatuki, paistinpannu, vaihtorengas ja ruokailuvälineet.

Muut ominaisuudet:

- Yhteensopiva kaikkien JetBoil-lisävarusteiden kanssa.

- Mukana kolmijalka.

Kaasupatruuna ei sisälly.
Tutustu nyt kaikkiin Leirintä ja telttailu tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Jetboil Liesi Flash™ Carbon. Osta nyt Jetboil Liesi Flash™ Carbon ja säästä paljon puhdasta rahaa Retkikeittimet tuotteista. Lisäksi, Jetboil-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Jetboil Liesi Flash™ Carbon:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Leirintä ja telttailu tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Minä suosittelen

-

Siisti, mukava, erittäin taloudellinen järjestelmä. Pieni kaasun kulutus. Veden nopea kiehuminen. Sopii paremmin lämpimään vuodenaikaan.

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Jetboil

-

Erittäin mukava ja siisti juttu, ajan testattu malli. Ja helppokäyttöisyys ja tekniset ominaisuudet ovat yksinkertaisesti erinomaisia, tässä segmentissä on vaikea keksiä jotain täydellisempää.

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Hieno liesi

-

Toinen jetboil-salaman. Yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Nopea ja kompakti.

Jetboil Liesi Flash™ Carbon

Laadukkaat tavarat

-

Erittäin mukava. Vesi kiehuu nopeasti. Ei vie paljoa tilaa matkatavaroissa. Kompakti ja tehokas. Olen tyytyväinen. Toimitetaan erittäin nopeasti.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up