up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

plus
Joby

Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Tuotekuvaus Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Vakava GorillaPod huippuluokan Mirrorless-kameran käyttäjille.

Tämä upouusi muotoilu, jossa on CNC-työstetyt pistorasiat ja Arca Swiss -yhteensopiva BallHead, asettaa uuden standardin sisällöntuottajille käyttäen uusinta laitteistoa ja tekniikoita.

Tartu siihen, kääri se ja seiso se tukemalla Premium Mirrorless -kameroita tai muita lisävarusteita, enintään 3 kg.

OMINAISUUDET:

Modulaarinen ja monipuolinen.

Suunniteltu Premium Mirrorless -kameroille.

Patentoitu alumiinirunko.

BallHead ja Stand Kit.

Tukee jopa 3 kg.Älä odota enää pidempään ja osta Joby GorillaPod 3K Pro Kit. Jos sinulla on kysyttävää Joby GorillaPod 3K Pro Kit:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Elektroniikkatuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Elektroniikka varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Lisätarvikkeet varusteilla.

Ominaisuudet Joby GorillaPod 3K Pro Kit

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Jalustat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up