up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

plus
Joby

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Tuotekuvaus Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Viimeisimmän GorillaPod 3K PRO -sarjan ja jo kuuluisan Rig Kit -tuotteen yhdistäminen johtaa ultimatel Vlogging -toimintoon. Uusin peilikameroiden ja sisällöntuotantolaitteiden, kuten valojen ja mikrofonien, omistajille suunnattu visio.

Ominaisuudet:

Suunniteltu Premium Mirrorless -kameroille

Patentoitu alumiinirunko

GorillaPod Kit ja Rig Combination

Tukee jopa 3 kg

Modulaarinen ja monipuolinen

Tekniset tiedot:

Paino: 580 kg

Lisävarusteen tyyppi: 1 / 4´´ 20 tavallista jalustaa

Materiaali: Alumiini, Kumi, Ruostumaton teräs, Teräs, ABS-muovi, TPE

Mitat: 7,8 x 10,8 x 30 cm

Laitteet: Videokamera, DSLR, peiliton

Kapasiteetti: 3 kg


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Joby:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Joby:n takaama takuu. Valitse yksi Elektroniikka kategorioista ja tutustu laajaan Elektroniikka tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Joby GorillaPod 3K Pro Rig on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Joby GorillaPod 3K Pro Rig

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Jalustat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erittäin hyvä ja kiinteä tuote

-

Valitsin kalliimman version PRO (varustuksella) normaalin 3K: n sijasta, jotta se olisi pidempi. Kuulapää toimii sileästi ja mukavasti. Nopeasti toteutettava levy on myös hyvin rakennettu. Laiturin jalat eivät näytä olevan alumiinia, mutta se on ok.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up