up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

Joby GorillaPod 500 Action

plus
Joby

Joby GorillaPod 500 Action

Tuotekuvaus Joby GorillaPod 500 Action

UUSI GorillaPod 500 on optimoitu toiminta-kameroille! Vielä kevyt ja kompakti GorillaPod 500 Action tukee laitteita, joiden paino on enintään yksi kilo (500 grammaa).

Täydellinen GoPro Hero 6: lle ja GoPro Fusionille.

OMINAISUUDET:

Kestävä:

Yli 100 muovia testattiin parhaan materiaalin tunnistamiseksi.

Integroitu nastayksikkö minkä tahansa GoPro®-kameran asentamiseen.

Joustavat liitokset suojaavat laitteen mihin tahansa kulmaan.

Monipuolinen:

Toimii jalustana tai käärintana.

Kannettava:

Punnitaan hieman alle kolme unssia taittuvat jalat.Joby GorillaPod 500 Action:een kuuluu Joby:n takaama valmistajan takuu. Joby:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Elektroniikka tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Lisätarvikkeettuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Joby GorillaPod 500 Action

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Jalustat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Отличный трипод!

-

Быстрая доставка ja отличное качество! Первый раз заказывал в этом магазине, не был уверен ни в чем, но почти 110 евро оплатил за 4 единиц. Через две недели все было у меня. Трек отслеживался на всем протяжении движения посылки.

Hyvä laatu

-

Спасибо за этот гориллапод. Качество отличное, посылка пришла за 2 недели в Украину. Буду заказывать еще, надеюсь на хорошие скидки)

Todella hyvä tuote

-

Laadukas tuote. Monipuolinen, kestävä ja helppokäyttöinen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up