up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joby GorillaPod Mobile Mini

Joby GorillaPod Mobile Mini

plus
Joby

Joby GorillaPod Mobile Mini

Tuotekuvaus Joby GorillaPod Mobile Mini

Laajenna luovuuttasi GorillaPod Mobile Minillä. Kumilla leuat pitävät puhelinta tukevasti, kun taas joustavat jalkanivelet takaavat vakauden kaikilla pinnoilla. Suunniteltu pitämään kaikki älypuhelimet, tavalliset tai plus-kokoiset, kotelolla tai ilman.

OMINAISUUDET:
Kehittynyt: MPod Minin seuraava sukupolvi, GorillaPod Mobile Mini, tarjoaa vakautta nykypäivän suuremmille älypuhelimille.
Joustava: Jalat kiertävät esineiden ympärille rajoittamattoman kulman ja tarkan sommittelun hallinnan vuoksi.
Monipuolinen: Ihanteellinen jalusta tai katselujalusta matkoille, kotiin tai töihin.
Vakaa: Kumipinnoitetut leukaleimat jopa plus-kokoisiin älypuhelimiin, kuten iPhone 7 ja 7 Plus, Google Pixel tai Lumia 950 XL.
Kannettava: Pienikokoinen ja kevyt (painaa hieman yli 1oz), mikä helpottaa kuljetusta taskussa, käsilaukussa tai repussa.


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Joby:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Joby:n takaama takuu. Valitse yksi Elektroniikka kategorioista ja tutustu laajaan Elektroniikka tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Joby GorillaPod Mobile Mini on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Joby GorillaPod Mobile Mini

Väri
Musta
Alakategoriat
Älypuhelimet Ja Tabletit
Tuotetyyppi
Jalustat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

5 *

-

Nopea ja tehokas! Tuote 5 *

Hyvä tuote, mutta siinä on omituisuutta

-

Kaiken kaikkiaan hyvä kanta. Ja erittäin tarpeellista, kun sinun on kiinnitettävä puhelin turvallisesti kuvaamista varten. Mutta on pieni yksityiskohta, joka voi aiheuttaa epämukavuutta - suurille puhelimille koukkujen harjojen maksimiliitin tuskin riittää puhelimeen mahtumaan. Ja jos puhelin on paksussa kotelossa, se ei välttämättä riitä tai sen asettaminen ja vetäminen ulos on vaikeaa. Sitä pitää miettiä etukäteen

Toimii hyvin tekee hauskaa

-

Toimii hyvin iPhonen ja Apple Watchin kaukosäätimen kanssa

Vaatimustenmukaisuus, laatu, nopeus

-

Tuote täyttää odotukset, toimitetaan nopeasti Erittäin tyytyväinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up