up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joby Impulse

Joby Impulse

Joby Impulse

Joby Impulse

Joby Impulse

plus
Joby

Joby Impulse

Tuotekuvaus Joby Impulse

Päivitä mobiilisovelluksesi uudella JOBY Impulse ™ -sovelluksella.

Ota lopulliset itsepalvelumahdollisuudet, sisällyttäkää itsesi ryhmäkuviin ja ota luovia kulmia tämän sertifioidun Bluetooth®-kaukosäätimen avulla iPhone- ja Android-älypuhelimille.

OMINAISUUDET:

Käyttää yhteistä, vaihdettavaa CR2032-akkua.

Sertifioitu Bluetooth®-tekniikka toimii jopa 90 jalkaa puhelimesta.

Sovellusta ei tarvita:

Yksittäinen painike toimii Apple- ja Android-puhelimissa.

Sisältää kaulanauhan käteviin kuljetusvaihtoehtoihin.

Kiinnittää GripTight-telineeseen mukana tulevalla sovittimella.Joby Impulse:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Joby Impulse:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 20.99 €. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Joby Impulse

Väri
Musta
Alakategoriat
Älypuhelimet Ja Tabletit
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up