up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joluvi Makuupussi Tres Mares

plus
Joluvi

Joluvi Makuupussi Tres Mares

Tuotekuvaus Joluvi Makuupussi Tres Mares

Tekniset tiedot:
Lämpötila Mukavuus 2° C | Äärimmäinen 7°C
Ulkopuolinen kangas
Sisäpuolinen kangas
Paino: 2160 g.
Mitat: 230x80x55 cm.


Tekniikka:

Megatherm: Superkevyt mikroskooppisista polyesterikuiduista valmistettu täyte, jolla on poikkeuksellinen lämpötehokkuus, joka luo eristyskameravaikutelman, joka on samanlainen kuin untuva sen onton rakenteellisen ilmahiukkasten "traps" ansiosta. Pesunkestävä ja hypoallergeeninen täyteaine on myös erittäin mukava joustavuuden ja nopean kuivumisen ansiosta.



Joluvi Makuupussi Tres Mares:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Joluvi Makuupussi Tres Mares:lla on Joluvi:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Makuupussit kategorian Makuupussit tuotteilla.

Ominaisuudet Joluvi Makuupussi Tres Mares

Mukavuusrajalämpötila
5 - -5 °C
Väri
Musta
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up