up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joluvi Makuupussi Ultra Light Hollow

plus
Joluvi

Joluvi Makuupussi Ultra Light Hollow

Tuotekuvaus Joluvi Makuupussi Ultra Light Hollow

Tekniset tiedot:

Lämpötilan mukavuus 8 ° C | Extrema Extreme? 4 ° C
Sisäinen kangas
Päällyskangas
Paino: 850 g.
Mitat: 215x80x85 cm.


Tekniikka:

Megatherm: Erittäin kevyt, mikroskooppisista polyesterikuiduista valmistettu täyte, jolla on poikkeuksellinen lämpötehokkuus ja joka luo eristyskameran vaikutuksen, joka on samanlainen kuin alavaikutus, johtuen onton rakenteensa ´'loukkujen 'ilmahiukkasista. Pestävä ja hypoallergeeninen, tämä täyteaine on myös erittäin mukava suuren joustavuuden ja nopean kuivumisen ansiosta.Joluvi Makuupussi Ultra Light Hollow on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Makuupussittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Makuupussittuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Joluvi-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Joluvi Makuupussi Ultra Light Hollow

Mukavuusrajalämpötila
5 - 15 ºC
Väri
Harmaa
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up