up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joluvi Makuupussi Xtreme Mix

plus
Joluvi

Joluvi Makuupussi Xtreme Mix

Tuotekuvaus Joluvi Makuupussi Xtreme Mix

Tekniset tiedot:

Lämpötila Comfortt 10 ° C | Äärimmäinen 12 ° C
Sisäinen kangas
Päällyskangas
Paino: 1800 g.
Mitat: 215x75x50 cm.


Tekniikka:

Megatherm: Erittäin kevyt, mikroskooppisista polyesterikuiduista valmistettu täyte, jolla on poikkeuksellinen lämpötehokkuus ja joka luo eristyskameran vaikutuksen, joka on samanlainen kuin alavaikutus, johtuen onton rakenteensa ´'loukkujen 'ilmahiukkasista. Pestävä ja hypoallergeeninen, tämä täyteaine on myös erittäin mukava suuren joustavuuden ja nopean kuivumisen ansiosta.Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Joluvi Makuupussi Xtreme Mix ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Joluvi:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Makuupussit tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Makuupussit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Joluvi Makuupussi Xtreme Mix

Mukavuusrajalämpötila
5 - 15 ºC
Väri
Sininen
Harmaa
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up