up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joluvi Matto Pro-Bico

Joluvi Matto Pro-Bico

plus
Joluvi

Joluvi Matto Pro-Bico

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Joluvi Matto Pro-Bico

Kaksivärinen kuntomatto, joka on ihanteellinen kaikentyyppisiin rutiineihin, mukaan lukien jooga, pilates ja kaikki lattiaharjoittelut, joissa arvostetaan ylimääräistä pehmustetta ja tukea. Se on ihanteellinen vaellukseen ja niille, jotka haluavat kevyitä matkatavaroita. ERITTÄIN PAKSUT MATTO - Nämä 1 cm:n paksuiset harjoitusmatot ovat ihanteellisia kaikkiin käyttötarkoituksiin.Sisältää kantohihnan:Maton mukana on kantohihna, jotta voit rullata sen kokoon.Koko: 180x50x1cm.Paino 250 gr.
Joluvi Matto Pro-Bico:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Joluvi Matto Pro-Bico. Patjat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Joluvi Matto Pro-Bico

Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up