up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joluvi Matto Pro-Mono

Joluvi Matto Pro-Mono

plus
Joluvi

Joluvi Matto Pro-Mono

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Joluvi Matto Pro-Mono

Ihanteellinen kuntomatto kaikentyyppisiin rutiineihin, mukaan lukien jooga, pilates ja kaikki lattiaharjoittelut, joissa arvostetaan lisäpehmustusta ja -tukea. Se on ihanteellinen vaellukseen ja niille, jotka haluavat kevyitä matkatavaroita. ERITTÄIN PAKSUT MATTO - Nämä 1 cm paksut harjoitusmatot ovat ihanteellisia kaikkiin tarkoituksiin käyttö.Sisältää kantohihnan:Maton mukana on kantohihna, jotta voit rullata sen kokoon.Koko:180x50x1cm.Paino:300gr.
Joluvi Matto Pro-Mono:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Joluvi:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Makuupussit tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Joluvi Matto Pro-Mono

Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up