up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black Friday

Joulu 2022 Trekkinn

Tiedämme, että yksi päivä ei riitä käymään läpi kaikkia tarjouksia, joita olemme valmistelleet sinulle ja joita et halua jättää väliin. Siksi annamme sinulle sen edun, että voit ostaa joululahjasi ajoissa, jotta et unohda mitään.

Trekkinn tarjoaa jouluksi 2022 vuorikiipeilyn ja vaelluksen johtavat tuotemerkit. Jos olet vuoriston ystävä ja haluat viettää aikaa ulkona luonnossa, löydät Trekkinnistä kaiken tarvittavan, jotta olet hyvin varustautunut. Voit valita parhaista tarjouksista takit, saappaat, reput ja kaikki urheiluvälineet jotka sopivat sinulle parhaiten nauttiaksesi vuoristoaktiviteeteista.

Joulu on suosittu uskonnollinen perinne, jota vietetään joka 25. joulukuuta ympäri maailmaa. Tämä on yksi niistä päivistä, joilla on valtava merkitys, ja se tunnetaan pyhänä tilaisuutena länsimaissa. Joulun lähtölaskenta kolkuttaa ovellasi, ja kun se tulee, voit tuntea perheesi ja ystäväsi lämmön lähempänä kuin koskaan. Nyt on aika koristella kotisi joulukuusella ja jouluvaloilla, jotta kotisi olisi viihtyisä sinulle ja vieraillesi, kun tapaatte.Joulu on Jeesuksen Kristuksen syntymän muistopäivä, ja se on uskonnollinen ja kulttuurinen juhla. Asiakkaamme ovat kuninkaita, ja varmistamme, ettet koskaan menetä yhtään joululahjaideaa, joka on saatavilla parhaiden tuotemerkkien tarjoamana tässä erityisessä tilaisuudessa. Mielikuvituksellesi ei ole mitään rajaa, sillä olemme täällä paljastamassa suurimman kokoelmamme jouluaiheisia tuotteita ja joululahjoja edullisimpaan hintaan. Kokoonnutaan yhteen ja tehdään tästä päivästä kaunis muistettava päivä upeiden lahjojen ja koristeideoiden avulla. Voit vierailla Trekkinn myymälässämme, jossa on parhaat tuotemerkit ja parhaat tarjoukset valtavan tuotevalikoiman kanssa. Tutustu verkkoportaaleihimme ja sieltä saat kaiken haluamasi!

Milloin on joulupäivä?

Joulua vietetään tänä vuonna 25. joulukuuta 2022. Kyllä, on aika sanoa hyvää joulua kaikille! Koska päivä lähestyy pian, jännitys kasvaa ja ihmisten tunteet voimistuvat päivä päivältä. Koska jouluaatto on tulossa, oletko valmistautunut tähän suureen päivään? Tee tästä joulusta ikimuistoinen aika lahjoittamalla valtava valikoima joululahjoja kuusen alle ja antamalla ne rakkaillesi. Tervehdi heitä aina uusilla ja erikoisilla tuotteilla, jotka tuomme kotiovellesi.

Mitä haluan joululahjaksi?

Jos olet hieman ymmällään siitä, mitä haluat joululahjaksi, olet oikeassa paikassa. Sinun tarvitsee vain tutustua suurimpiin joulutarjouksiimme ja valita mitä tahansa haluat lahjaksi. Ilmoita siitä vain läheisillesi ja odota joulupäivään asti saadaksesi sen rakkaudella ja ilolla. Olemme iloisia voidessamme tarjota suurimmat joululahjamme kaikille. Tutustu Trekkinn myymäläämme ja hae ideoita ystävillesi, miehellesi tai vaimollesi, pojallesi tai tyttärellesi ja jopa naapureillesi. Mikään ei ole parempaa kuin tehdä läheisesi onnelliseksi.

Mitä hankkia joululahjaksi?

Joulun aikaan olet luultavasti hämmentynyt siitä, mitä hankkia perheellesi, ystävillesi, tyttö- tai poikaystävällesi ja kaikille rakkaillesi. Kuten tämän kauden alkaessa, yllätyt niputetuista verkkotarjouksista ja alennuksista satoihin tuotteisiin meidän Trekkinn, joita voit ostaa ja lähettää joululahjaksi rakkaillesi.

clouse menu Sulje