up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Kiipeilyvarusteet

Jatkot - Väri: Sininen

()
load

Kuinka valita Quickdraws

Kun olet järjestänyt kalliokiipeilykengät, belay laitteen, valjaat, lukittavat sulkurenkaat ja kypärän, yksi tärkeimmistä varusteista on valita muutama sarja pikapiirroksia. Kolme tärkeintä näkökohtaa, kun valitset kiipeilyyn pika piirrokset, ovat seuraavat;

1. Sulkurenkaat
2. Rintareppu
3. Määrä

Sulkurenkaat

Karabineriportteja on saatavana kolmella yleisellä tyylillä, nimeltään suorat, taivutetut ja lankaiset. Muista, että aina on kompromissi, joka liittyy vahvuuteen, painoon ja helppokäyttöisyyteen siitä, minkä karabiiniportin valitset kiipeilyyn.

Rintareppu

Se on seuraava tärkeä näkökohta, kun valitset Rock Quickdraw kiipeilyn . Pidemmät hihnat ovat osoittautuneet tehokkaammiksi ja vähentävät köyden vetoa. Ne ovat kuitenkin raskaampia ja painavampia kuljettaa. Petzl , Salewa , Mammut , Grivel ja Ocun ovat suosituimpia tuotemerkkejä, jotka valmistavat korkealaatuisia pikapiirroksia, jotta kiipeilyseikkailustasi tulee turvallinen ja nautinnollinen.

Määrä

Se riippuu lähinnä kiipeilysi pituudesta, tyylistä ja määränpäästä, mitä sinun pitäisi valita Quickdraw kiipeily. Tässä on joitain perusohjeita, jotka sinun on otettava huomioon valitessasi pikataulukkoa.

• Ensinnäkin useimmille urheilureiteille voidaan käyttää 12 pikapiirrosta
• Pidemmät urheilureitit vaativat 16 18 pikavetoa
• Tarvitset vähintään 24 pikavetoa, jos olet matkalla kohti poikkeuksellisen pitkiä reittejä
• Voit myös kantaa muutaman muutaman ylimääräisen pikapiirroksen valjaisiin.


clouse menu Sulje