up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Kengät ulkoilu

Lasten Kengät ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten Kengät tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten Kengät

n merkit Lasten Kengät

Lasten kenkien tyypit

Saappaat

Suurin osa kengistä käärii pääosin jalan ja vatsan, kun taas jotkut kätkevät myös osan alla olevasta vasikasta. Jotkut saappaat pitenevät jalkaa ylöspäin, harvoin saranaan tai lantioon asti. Lasten saappaita on saatavana Salomon , Salewa , Columbia , Adidas , The North Face .

Kiipeilykengät

Kiipeilykengät ovat erityinen kalliokiipeilyyn tarkoitettu jalkine. Säännöllisillä kiipeilykengillä on tiukka istuvuus, rajoitettu vanu ja niukka, viskoosi kumijalka, jossa on laaja kumirand. Kiipeilykenkiä on saatavana esimerkiksi La Sportiva , Millet , Black Diamond , Scarpa , Ocun .

Sandaalit

Sandaalit ovat ilmaisia jalkineita, jotka koostuvat pohjasta, jota käyttäjän jalkaan kiinnittää nauhat, jotka kulkevat jalkapöydän yli ja nilkan ympärille. Sandaaleilla voi olla myös pohja. Columbia, Adidas , CMP , Merrell , Vaude ovat tunnettuja sandaalimerkkejä.

Kengät

Kengät ovat jalkineita, jotka on suunniteltu suojaamaan ja tukemaan ihmisen jalkaa. Kenkiä käytetään myös sisustuksena ja tyylinä. Kenkien suunnittelu on monipuolistunut valtavasti aikakauden ja kulttuurin kautta, ja ominaisuuksien on pakko esiintyä. Voit ostaa lasten kenkiä Salomonista, Salewasta, Columbiasta, Adidaksesta, CMP: stä.

Tossut

Tohvelit ovat rentoja, pehmeitä, liukuvia jalkineita, joita käytetään säännöllisesti sisätiloissa. Tohvelit voidaan valmistaa monista erilaisista materiaaleista, kuten mokka, kangas ja nahka, vaikka nahkaiset tossut ovat yleensä vaikeampia. Crocs on paras tossumerkki.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje