up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita kiikarit?

Kiikarit ovat kaksi kaukoputkea, jotka on sijoitettu vierekkäin ja kohdistettu samaan kohtaan osoittamaan, jolloin tarkkailija voi käyttää molempia silmiään tarkkaillessaan kaukana olevia kohteita.

Pimeänäkökiikarit

Jos haluat havaita villieläimiä yöllä, ampua kojootteja ja villisikoja, pitää silmällä vasikoitasi tai vain tarkkailla hyökkääjiä, niin pimeänäkökiikarit ovat erittäin tehokkaita. Näet 1300 metrin päässä yöllä ja myös päivällä. Ota villimaailma hyvin lähelle nähtävyyksiäsi Night Vision kiikarilla.

Metsästyskiikarit

Metsästyskiikarit tarjoavat metsästäjille riittävän etäisyyden heidän ja heidän jäljittelemänsä villieläimen välille, mikä helpottaa metsästäjien seuraamista villieläimistä pelottamatta heitä. Kun valitset metsästyskiikarit, on tärkeää löytää optiikka, joka sopii riittävän suurennokseen, jotta metsästäjät voivat tutkia saalista etänä.

Lintujen tarkkailu kiikarilla

Erottamaton lintujen tarkkailupää, jonka suurennos on 8, tarjoaa laajemman näkökentän ja sopii hyvin lintujen tarkkailuun. Useimmat lintuharrastajat valitsevat kiikarin, jonka suurennos on 7, 8 tai 10.

Kiikarin valitsemisen vaiheet

1. Valitse kiikari hintaluokastasi.
2. Valitse suurennos 8x tai 10X.
3. Testaa paljon malleja valitaksesi paras.
4. Tarkista kiikarin silmänympärys.
5. Tarkista lisäominaisuudet ja takuut

Kuuluisat merkit ostavat kiikareita

Nämä ovat tunnettuja tuotemerkkejä, joista voit ostaa ihanteellisen kiikarin: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Sulje