up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lowa

miesten jalkineet

miesten jalkineet

naisten jalkineet

naisten jalkineet

lasten jalkineet

lasten jalkineet

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Lowa )

Lowa

Lowa on tunnettu saksalainen jalkinemerkki, joka on perustamisestaan lähtien sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia jalkineita ulkoiluun. Vuodesta 1923 peräisin olevalla rikkaalla perinnöllä yritys on vakiinnuttanut asemansa johtavana retkeilyyn, vuorikiipeilyyn, retkeilyyn ja muihin ulkoiluun suunniteltujen saappaiden ja kenkien valmistajana. Innovatiivisuuteen, kestävyyteen ja mukavuuteen keskittyneen Lowasta on tullut luotettu nimi seikkailijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. Sitoutumalla huippuosaamiseen ja intohimolla ulkoilmaseikkailuihin Lowa jatkaa jalkineinnovaatioiden rajojen työntämistä. Olitpa kokenut vuorikiipeilijä, viikonloppuretkeilijä tai luotettavia varusteita tarvitseva ammattilainen, Lowa tarjoaa kattavan valikoiman saappaita ja kenkiä, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa laatua, suorituskykyä ja mukavuutta kaikkiin ulkoiluun.

Erikoisten jalkineiden valmistaminen ulkoiluun

Lowa-saappaat ovat käsityötaidon ja toimivuuden ruumiillistuma. Nämä saappaat on valmistettu tarkasti ja tarkasti yksityiskohtiin, ja ne on suunniteltu kestämään ankarimmissa olosuhteissa.Aloitatpa haastavassa vaelluksessa tai navigoit karuissa maastoissa, Lowa-saappaat tarjoavat poikkeuksellista tukea, vakautta ja pitoa. Lowa-vaelluskengät on suunniteltu erityisesti ulkoilun harrastajille, jotka etsivät mukavuutta ja suorituskykyä poluilla. Vedenpitävyyden, hengittävyyden ja iskunvaimennusominaisuuksien ansiosta Lowa-vaelluskengät varmistavat, että jalkasi pysyvät kuivina, mukavina ja hyvin suojattuina koko vaellusmatkan ajan.
Lowa ymmärtää, että naiset tarvitsevat jalkineita, jotka sopivat heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä. Lowa naisten saappaat yhdistävät tyylin ja toimivuuden ja tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn. Olipa kyseessä vaellus, reppumatka tai vapaa-ajan ulkoilu, Lowa naisten saappaat tarjoavat täydellisen sekoituksen mukavuutta, tukea ja kestävyyttä. Lowa miesten saappaat on suunniteltu täyttämään aktiivisten miesten vaatimukset, jotka etsivät ylivertaisia jalkineita ulkoiluunsa. Nämä saappaat on suunniteltu kestämään ankarat olosuhteet ja tarjoavat optimaalisen suojan ja suorituskyvyn.Edistyksellinen pehmustus, tukevat ulkopohjat ja hengittävät materiaalit, Lowa miesten saappaat tarjoavat erinomaisen vakauden ja mukavuuden, joten voit selviytyä haastavista maastoista helposti.
Lowa-kengät sopivat henkilöille, jotka haluavat monipuolisia ja luotettavia jalkineita arkeen tai kevyisiin ulkoilmaseikkailuihin. Toimivuutta ja tyyliä yhdistävät Lowa-kengät tarjoavat mukavuutta ja kestävyyttä kevyessä paketissa. Lowa-vaelluskengät ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat kevyempiä jalkineita suorituskyvystä tinkimättä. Nämä kengät on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, joustavuutta ja hengittävyyttä, joten ne sopivat päiväretkille ja lyhyemmille ulkoretkille. Lowa-vaelluskengät tarjoavat matalan profiilin suunnittelun ja mukavuuteen keskittyvien ominaisuuksiensa ansiosta ketteryyttä ja tukea jaloillesi poluilla.
Lowa-taktiset saappaat on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista kestävyyttä, suojaa ja tukea, mikä tekee niistä sopivia intensiivisiin operaatioihin ja haastaviin ympäristöihin. Lowa-taktisaappaat sisältävät erikoisominaisuuksia, kuten vahvistetut varvassuojat, vedenpitävyyden ja liukastumista estävät ulkopohjat, mikä takaa luotettavan suorituskyvyn vaativimmissakin tilanteissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje