up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lowepro Adventura 10

Lowepro Adventura 10

Lowepro Adventura 10

Lowepro Adventura 10

Lowepro Adventura 10

plus
Lowepro

Lowepro Adventura 10

Tuotekuvaus Lowepro Adventura 10

Lowepro Adventura CS 10.

OMINAISUUDET:

Adventura CS 10 -pussi tarjoaa kestävän suojan kompakteille kameroille, joissa on räätälöity valettu pohja ja säänkestävä vetoketju suojaamaan pyydyksiä kosteudelta, roskilta ja iskuilta.

Sopii erittäin pienikokoisiin kameroihin.

Kestävä, räätälöity valettu pohja suojaa iskuilta.

Säänkestävät vetoketjut suojaavat elementeiltä.

Sisältää kalteva tasku ja olkahihna.

Varastoi suurempina pusseina tai kuljeta kiinnitettävän olkahihnan kautta.Jos olet kiinnostunut Lowepro:n Adventura 10 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Elektroniikka tuotteet Lowepro-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Lowepro suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Lowepro Adventura 10 jo tänään!

Ominaisuudet Lowepro Adventura 10

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Järjestäjälaukut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Para cámaras super compactas

-

Estuche perfecto para cámaras súper compactas, en mi caso para Sony HX99. Tiene varias protecciones y se puede ajustar el largo de las correas. Muy a gusto con esta compra.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up