up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Makuupussit

Makuupussit - Väri: Punainen

()
load

Kuinka valita makuupussi

Me kaikki rakastamme olla ulkona ja tutkia koko päivän. Kiireisen rutiinin jälkeen sinulla on kuitenkin oltava mukava paikka makaamaan ja nauttia onnellisesta unesta taivaan alla. Siksi sinun on valittava laadukas makuupussi toiminnan tyypin ja vaatimuksen mukaan.
Valitessasi makuupussia, sinun on otettava huomioon kolme yleisintä makuualustan tyyppiä, jotka ovat retkimatto, itsestään täyttyvät tyynyt ja suljetut solutyynyt. Kun makuupussit ja retkimatto kulkevat käsi kädessä, sinun on valittava viisaasti toisiinsa sopivat. Joissakin makuupusseissa on integroidut hihat pitääkseen makuualustan makuupussin sisällä, mikä estää sinua ja laukustasi liukumasta.

• Reppumatka makuupussit ovat yleensä kevyitä ja mukavia, kun taas retkeilysäkit ovat hieman suurempia. Ne tarjoavat myös erinomaisia pakkausominaisuuksia ja tarjoavat lämpöä tehokkaammin.
• Sinun on keskityttävä makuupussin lämpötilaluokituksiin. Jos esimerkiksi vaellat ja leirit talvella, valitse se, joka tarjoaa parhaan eristeen ja lämmön.
• Makuupusseja on neljä päätyyppiä, jotka ovat suorakulmaisia, puolisuorakulmaisia, kaksinkertaisia ja muumioita. Jokainen niistä tarjoaa erityisiä etuja muihin verrattuna.
• Voit valita synteettisistä eristetyistä makuupusseista ja untuvapeiteistä.
• Voit ostaa myös miesten, naisten makuupusseja ja lasten makuupusseja johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Salewa , Haglöfs , The North Face , Millet , ja Vaude .


clouse menu Sulje